Share
Porodični dan uz sinhronizovani film ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ 4. jula u Cineplexx Niš bioskopu

Porodični dan uz sinhronizovani film ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ 4. jula u Cineplexx Niš bioskopu

Nove avanture zeca Petra i družine stigle su u Cineplexx Niš bioskop i na veliko platno. Ne propustite nastavak sinhronizovane avanture na Porodičnom danu u nedelju, 4. jula od 12 do 17 časova. Uz svaku kupljenu ulaznicu pripremili smo poklon poster iz filma. Karte su u prodaji.

Nove avanture zeca Petra i družine u Cineplexx bioskopu

Prošlo je neko vreme od kad su Zec Petar i Toma zakopali ratnu sekiru, makar prividno. Biba, Toma i zečevi osnovali su malu, improvizovanu porodicu, ali uprkos svim nastojanjima, Petar nikako ne uspeva da se reši svoje nestašne reputacije.

Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude.

Stefan BundaloTamara AleksićAleksandar Radojičić, Iva Stefanović i drugi ponovo su pozajmili glasove omiljenim junacima i čekaju te u novim pričama na Porodičnom danu 4. jula, dok režiju sinhronizacije opet potpisuje Iva Milošević.

Uz svaku kupljenu kartu obradovaćemo mališane poklon posterom filma „Zec Petar – skok u avanturu“.

Trejler filma ,,Zec Petar: Skok u avanturu“:

Iskoristite pogodnosti koje vam pruža članstvo u Cineplexx Porodičnom film klubu i po ceni već od 230 dinara za 2D projekcije, uživajte porodično* uz sjajnu animiranu priču na velikom platnu! Pored snižene cene karte,  članove kluba očekuju i besplatne kokice.

Ulaznice su u prodaji za Porodični dan u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

 

*ponuda važi za kupovinu 3 ili 4 ulaznice u Cineplexx Niš bioskopu

 

Autor: Portal Media Press Srbija