Share
Comic night uz Marvelovu ‘Crnu udovicu’ na velikom platnu Cineplexx Niš bioskopa

Comic night uz Marvelovu ‘Crnu udovicu’ na velikom platnu Cineplexx Niš bioskopa

Comic night događaj uz Marvelovu “Crnu udovicu” ovog četvrtka na velikom platnu Cineplexx Niš bioskopa  od 20 časova

Prvi film četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma donosi nam Skarlet Johanson kao Natašu Romanov u filmu “Crna udovica”. Comic night događaj zakazan je za četvrtak, 8. jul od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Za sve posetioce pripremili smo poklon poster iz filma. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Pripremili smo originalne poklone iz filma kojima ćemo obradovati deo posetilaca Comic night događaja. Najsrećnijim gostima u Cineplexx Niš bioskopu striparnica Južni Darkwood pokloniće tvrdokoričena izdanja stripova Marvel univerzuma. Takođe, kupljena ulaznica za film ,,Crna udovica“ obezbeđuje ti sjajnih 25% popusta u striparnici Južni Darkwood, sve vreme prikazivanja filma u Cineplexx Niš bioskopu.

Film je nastao pod palicom australijske rediteljke Kejt Šortlend a ljubitelji Marvela uživaće u solo avanturi Nataše Romanov. Radnja filma smeštena je u period nakon događaja koji su se zbili u filmu ,,Kapetan Amerika: Građanski rat” iz 2016.godine, kada je došao trenutak Natašinog suočavanja sa prošlošću kao i suočavanja sa neposrednim pretnjama. Progonjena od strane sile koja se ni pred čim ne zaustavlja kako bi joj naudila, Nataša se suočava sa svojom špijunskom prošlošću, kao i sa prekinutim odnosima koji su ostali daleko iza nje. Nedovršeni posao i tajne iz prošlih vremena upućuju ljubitelje Marvela da je reč o periodu pre nego što je heroina postala Osvetnik.

Skarlet Johanson reprizira ulogu Marvelove heroine Nataše Romanov, Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Producent filma je Kevin Fajgi.

Ulaznice za Comic night i film ,,Crna udovica“ u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Autor: Portal Media Press Srbija