Share
Pogledaj film ‘Svemirski basket: Novo nasleđe’ u Cineplexx Niš bioskopu tokom vikenda i osvoji dres LeBrona Džejmsa i još sjajnih poklona

Pogledaj film ‘Svemirski basket: Novo nasleđe’ u Cineplexx Niš bioskopu tokom vikenda i osvoji dres LeBrona Džejmsa i još sjajnih poklona

Povodom početka prikazivanja filma „Svemirski basket: Novo nasleđe“ sve ljubitelje košarke i šašave Looney Tunes družine, samo ovog vikenda, 17. i 18. jula u Cineplexx Niš bioskopu očekuje sjajna akcija. U saradnji sa NIKE-om, Cineplexx Niš bioskop će obradovati posetioce poklon dresom LeBrona Džejmsa*.

Posetite Cineplexx Niš bioskop tokom vikenda, pogledajte kako Duško Dugouško, patak Dača, Tviti, ptica Trkačica i drugi dominiraju košarkaškim terenom i velikim platnom i možda kući odete sa dresom košarkaške legende.

To nije sve, jer te LeBron Džejms i Šašava družina pozivaju da od 12 do 17 časova tokom ovog vikenda pokažeš svoje košarkaško umeće i osvojiš super poklone. Naš partner, kompanija Yumis obezbedio je poklon pakete za one koji ubace najviše koševa. Igramo se u bioskopu i uživamo u letnjim čarolijama uz super poklone, ali i ulaznice za ovu avanturu koje ti poklanja Cineplexx Niš bioskop.

„Svemirski basket: Novo nasleđe“ dostupan je u originalnoj, ali i sinhronizovanoj verziji i otkriva nam koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. U filmu „Svemirski basket“ se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

Glasove junacima u sinhronizovanoj verziji pozajmili su Gordan Kičić, Sara Jo, Viktor Savić, Marko Marković, Nemanja Blažić Tricky i drugi.

Trejler filma ,,Svemirski basket: Novo nasleđe“:

Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

*Količina je ograničena.

 

Autor: Portal Media Press Srbija