Share
Porodični dan uz nove sinhronizovane avanture u Cineplexx Niš bioskopu

Porodični dan uz nove sinhronizovane avanture u Cineplexx Niš bioskopu

,,Neukrotivi Spirit“ i ,,Zec Petar“ u Cineplexx Niš bioskopu 1. avgusta

,,Neukrotivi Spirit“ i ,,Zec Petar: Skok u avanturu“ razveseliće sve mališane na Porodičnom danu u nedelju 1. avgusta od 12 do 17 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Za naše najmlađe posetioce pripremili smo poklon poster uz kupljenu ulaznicu. Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Epska avantura ,,Neukrotivi Spirit“ je priča o tvrdoglavoj devojci koja žudi za mestom kojem pripada i koja otkriva srodnu dušu kada joj se život preplete sa divljim konjem, Neukrotivim Spiritom. Kada bezosećajni kauboj i njegov tim žele da uhvate Spirita i njegovo stado i osude ih na težak rad u zatočeništvu, Laki okuplja svoje nove prijateljice i kreće u avanturu kako bi spasle konja koji joj je dao slobodu i svrhu, i pomogao Laki da otkrije vezu sa majčinim i meksičkim nasleđem koje nije očekivala. U sihronizaciji ovog filma učestvovali su Irina Arsenijević, Ivona Rambosek, Darija Vračević, Marko Marković, Aleksandar Gligorić, Milan Antonić, Dragan Vujić i Dušica Novaković.

Trejler filma ,,Neukrotivi Spirit“:

Zeca Petra svi dobro poznajemo, ali ne propušamo priliku da njegove nestašluke ispratimo na velikom platnu. Tražeći nove avanture izvan sigurnosti sopstvenog vrta, Zec Petar okriva novi svet u kom se njegovi nestašluci cene. U trenutku kada njegova porodica odluči da rizikuje sve kako bi ga pronašla, Zec Petar mora da odluči kakav zec želi da bude. U sinhronizaciji su učestvovali Stefan Bundalo, Dejan Dedić, Tamara Aleksić, Teodora Ristovski, Aleksandar Radojičić, Milica Janketić i Iva Stefanović.

Trejler filma ,,Zec Petar: Skok u avanturu“:

Ne propustite Porodični dan uz ,,divlje“ junake koji će vas povesti na sjajne avanture u svim Cineplexx bioskopima. Karte su uskoro u prodaji.

Iskoristite pogodnosti koje vam pruža članstvo u Cineplexx Porodičnom film klubu i po ceni već od 230 dinara za 2D projekcije, uživajte porodično* uz sjajnu animiranu priču na velikom platnu! Pored snižene cene karte,  članove kluba očekuju i besplatne kokice.

*ponuda važi za kupovinu 3 ili 4 ulaznice

Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Autor: Portal Media Press Srbija