Share
Napeti triler ‘Escape Room: Bez izlaza’ na Teens night događaju u Cineplexx Niš bioskopu

Napeti triler ‘Escape Room: Bez izlaza’ na Teens night događaju u Cineplexx Niš bioskopu

Zamršene zagonetke i uzbuđenje u sobi za beg koje je postavio reditelj Adam Robitel očekuju nas na Teens night događaju u Cineplexx Niš bioskopu u četvrtak, 19. avgusta od 20 časova uz film ,,Escape Room: Bez izlaza“.  Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Partner Cineplexx Niš bioskopa, Escape Room Niš će najsrećnije posetioce obradovati poklon vaučerom za nezaboravno escape room iskustvo. 

Nova priča prati šestoro neznanaca koji dolaze u situaciju koja izmiče njihovoj kontroli i koji moraju da se udruže da bi otkrili tragove koji će ih spasiti ili će umreti. U potpuno novim okruženjima, oni shvataju da je svako od njih već jednom učestvovao u toj smrtonosnoj igri. Film u sebi ima elemente ranije izašlih horora kao što su filmovi ,,The Cube“, ,,Saw“ ili ,,Cabin in the Woods“ što nisu nimalo loše reference sa malim dodatkom naučne fantastike u odnosu na dizajn i na sveprisutnu kontrolu nad protagonistima filma.

Svoje uloge iz prvog dela repriziraju Tejlor Rasel kao Zoi Dejvis, Logan Miler kao Ben Miler i Debora En Vol kao Amanda Harper. Reditelj i ovog filma je Adam Robitel.

Trejler filma ,,Escape Room: Bez izlaza“:  

 

Uključi vijuge, prati tragove i veruj samo sebi. Vidimo se na Teens night događaju u Cineplexx Niš bioskopu.

 

Autor: Portal Media Press Srbija