Share
Vaš Fejsbuk profil ima skriveni inboks za koji verovatno do sada niste znali

Vaš Fejsbuk profil ima skriveni inboks za koji verovatno do sada niste znali

Inboks Fejsbuk Mesindžera odmah vam se ukaže pred očima, čim aktivirate aplikaciju. Ovaj drugi, međutim, nije tako lako naći.

Svaki Fejsbuk nalog, pa i vaš, ima još jedan skriveni inboks koji do sada, verovatno, niste ni videli, niti ste uopšte znali da postoji. I možda je baš sada, dok ovo čitate, pun nepročitanih poruka, koje niste videli.

Inboks Fejsbuk Mesindžera odmah vam se ukaže pred očima, čim aktivirate aplikaciju. Ovaj drugi, međutim, nije tako lako naći. On je kreiran da bi u njega stizale poruke od onih sa kojima niste prijatelj na Fejsbuku, zbog čega su poruke u njemu označene kao „Message requests“ (poruke zahtevi).

Te poruke se ne pojavljuju u „redovnom“ inboksu, a Mesindžer vas ne obaveštava da su one uopšte i stigle, pošto vam za njih ne šalje notifikacije. One se sakupljaju u „Message requests“ folderu.

Da biste ih našli, nakon što aktivirate aplikaciju, morate prvo da izaberete ikonicu vašom profilnom slikom u gornjem levom uglu.

Skrolujte nadole dok ne dođete do opcije „Message requests“. Tapnite prstom na nju i videćete svoje nepročitane poruke u „Message requests“ folderu.

Ukoliko ne poznajete osobu od koje vam je stigla poruka, Fejsbuk će vam prokazati nekoliko osnovnih informacija o njoj. Ono što je većini važno da znaju je da pošiljalac neće moći da vidi da li ste vi pročitali njegovu poruku, sve dok mu na nju ne odgovorite.

Izvor: Telegraf.rs