Share
Zbog velikog interesovanja, dva koncerta ‘Električnog orgazma’u Zaječaru

Zbog velikog interesovanja, dva koncerta ‘Električnog orgazma’u Zaječaru

Koncert legendarnog beogradskog benda „Električni orgazam”, zakazan za petak, 3. septembar u Zaječaru, rasprodat je za samo devet dana od pretprodaje karata, pa će zbog velikog interesovanja publike, bend u Zaječaru nastupiti i dan kasnije, u subotu, 4. septembra. Oba koncerta će biti održana u bašti Omladinskog centra sa početkom od 21 čas i biće među retkim letnjim koncertima kojima bend obeležava 41. godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma. Podsećamo, „Električni orgazam” je prošle godine trebalo da nastupi u Zaječaru, ali je koncert bio odložen zbog epidemiološke situacije.

Električni orgazam; Foto: Wood

„Jako mi je drago što u Zaječaru vlada veliko interesovanje za Orgazmom i što ćemo održati dva koncerta u Omladinskom centru, ali moram da priznam da me to uopšte nije iznenadilo jer je Zaječar oduvek bio grad sa rokenrol tradicijom. Koristim ovu priliku da pozovem i sve naše fanove iz Bora, Negotina, Knjaževca, Majdanpeka i ostalih okolnih mesta i gradova da dođu na naše rođendanske koncerte“, poručuje Gile za Portal Media Press Srbija pred koncerte u Zaječaru.

Ulaznice za koncert u subotu, 4. septembra su u prodaji i mogu se kupiti u Omladinskom centru po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, dok će na dan koncerta koštati 1000, ukoliko se ne rasprodaju ranije.

VIDEO:

 

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija