Share
Koncert Kolje i Grobovlasnika 16. septembra u niškoj Banovini

Koncert Kolje i Grobovlasnika 16. septembra u niškoj Banovini

Nikola Pejaković Kolja će nakon dužeg vremena održati svoj koncert u Nišu u četvrtak, 16. septembra, u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom od 20 časova.

Foto: Live Production

Poznat kao scenarista, reditelj i glumac, Pejaković je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom “Mama, nemoj plakati” (2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim “Kolja” (2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom “Grobovlasnici” (2013) i odlično prihvaćenim “4 Prsta” (2018), sa koga su se izdvojile “Može malo sutra”, “Ala je lep ovaj
svet”, “Svaku noć je isti mrak” i “Život je san”. Veliku popularnost zadobila je numera “Meksikanac”, objavljena 2020. godine a Kolja trenutno vtedno radi u studiju i priprema novi singl koji će se uskoro pojaviti u izdanju Long Play-a.

Foto: Nemanja Đorđević

Uz Kolju, u bendu Grobovlasnici već dugi niz godina nastupaju vrhunski muzičari – gitarista Voja Aralica, klavijaturista Ivan Aleksijević, basista Milan Pavković i bubnjar Sale Ranković, uz pratnju trubača Nemanje Banovića i saksofoniste Kristijana Mlačka.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.000 dinara od četvrtka, 2.septembra na prodajnim mestima tickets.rs kao i na lokacijama u Nišu: Irish Pub i CD Sound. Cena karte na ulazu iznosiće 1.200 dinara.

Foto baner: Nebojša Babić

PRODAJNA MESTA “TICKET VISION“ NIŠ:

Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Exclusive Change 18 (Bulevar Medijana 21) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

VIDEO:

 

Autor: Portal Media Press Srbija