Share
Koncert Queen real tribute benda i orkestra Impresija večeras na niškoj Letnjoj pozornici

Koncert Queen real tribute benda i orkestra Impresija večeras na niškoj Letnjoj pozornici

Večeras na niškoj Letnjoj pozornici u 20 časova biće održan Simfo-rock koncert Queen real tribute benda i orkestra Impresija.

“Queen Real Tribute je Beogradski bend koji jedini ima licencirana prava da izvodi muziku grupe Queen. Imaju preko 60 održanih koncerata u Americi, Evropi, nastupali su čak i u Kini i čini se da su poznatiji u svetu, nego u Srbiji. Ovo će biti jedinstvena prilika da niška publika čuje kako to oni rade. Zanimljiv je podatak da su od grupe Queen dobili i njihove originalne kostime. Na sceni će biti 60 muzičara, iz Beograda dolazi hor od dvanestoro pevača, a u izvođenju poznatih hitova pomoći će i revijski orkestar Impresija. To veče zamišljeno je kao simfo-rock veče”, kaže Milica Štrbo, selektorka Evergreena.

Trećeg septembra na Letnjoj Pozornici je veče posvećeno Korneliju Kovaču, čije će vanvremenske kompozicije pevati vrhunski umetnici: Bisera Veletanlić, Saša Vasić, Zoran Šandorov, Dušan Svilar, Tanja Banjanin, Goran Šepa Gale, Aleksandra Kovač, Žarko Dančuo, Dejan Najdanović Najda i mnogi drugi.

Ulaznice možete kupiti preko online tickets i na više prodajnih mesta u Nišu: kafe Tramvaj, knjižara Indigo, Big Star Travel, na OMV benzinskim stanicama.

VIDEO:

 

Fotografije i video materijal: Queen Real Tribute Band 

Autor: Portal Media Press Srbija