Share
Najpopularnija poza svih generacija

Najpopularnija poza svih generacija

Izgleda da generacije nemaju iste navike kad je reč o učestalosti upražnjavanja intimnih odnosa, ali se slažu koja im je omiljena poza.

Foto: DEPOSITPHOTOS

Kompanija „Bespoke Surgical“ ispitala je 1.000 ljudi o njihovim željama u krevetu. Ispostavilo se da je pseći položaj (doggy style) krajnji favorit.

Istraživanje je otkrilo zašto je pseći stil toliko popularan: u ovom položaju moguć je dublji prodor, što je idealno za intenzivniju stimulaciju G-tačke. Uz to, dominantnost i pokornost se mogu intenzivno doživeti.

Inače, na drugom mestu položaja u seksu je klasična misionarska poza, a sledi je „kaubojka“. Nadalje, ali sa znatno nižim procentom, ispitanici su i dalje favorizovali obrnutu „kaubojku“ i lotos.

Pripadnici najmlađe generacije su se izjasnili da im je „seks otpozadi“ najbolji. Milenijalci su bili približno na istom nivou, dok je generacija X (9 puta mesečno) i „baby boomer“ (6,6 puta mesečno) ređe praktikovala ovu pozu u krevetu.

Podsetimo, „baby boomer“ je generacija rođenih otprilike od 1946. do 1964. godine, generacija X 1965-1979, milenijalci 1980-1994, a generacija Z su rođeni nakon 1995. godine.

 

Izvor: Direktno.rs