Share
Kako da vaša partnerka doživi dugotrajni vrhunac?

Kako da vaša partnerka doživi dugotrajni vrhunac?

U istraživanju koje je objavljeno, od žena je traženo da ocene intenzitet orgazma, kao i trud koji je neophodno uložiti prema mestu stimulacije. Očekivano, 94 procenta njih je reklo da je žarište upravo u predelu klitorisa. Međutim, nije samo on mesto na koje treba da se usredsredite. Tri četvrtine žena izjavilo je da još jači vrhunac doživljavaju stimulacijom dela oko klitorisa, a 64 procenta njih je odgovorilo da je upravo mesto ispod njega pravo.

Foto: Freepik.com

KAKO OVO DA ISKORISTITE U PRAKSI?

Krenite igru već preko pantalona, a kada se skine jezikom počnite sa dodirima u svim delovima oko klitorisa, zatim napravite pritisak oko njega tako što ćete prste namestiti iznad i ispod i formirati slovo V. Kako biste prešli na intenzivniju stimulaciju, meta neka vam bude gornji deo klitorisa. Slobodno se igrajte sa njegovom kožicom i vidite kako će ona da reaguje na ovakve dodire.

Kada je dovedete do vrhunca, ne povlačite se! Možda je spremna za drugu rundu, a za žene je lakše kada orgazme doživljavaju u kontinuitetu. Uzmite u obzir da joj treba mali odmor, tako možete da zadržite prste u istom položaju, ali lakšeg pritiska, i polako počnite ponovo da kružite jezikom, obraćajući pažnju na njenu reakciju. Ako joj je previše, napravite pauzu još malo, ako ne, bacite se ponovo na posao!

SEKS KOJI ŽENE NAJČEŠĆE DOVODI DO VRHUNCA JE…

Rezultati studije su pokazali da je najveća mogućnost da dovedete ženu do vrhunca analnim seksom. Čak 94 procenta ispitanica je priznalo da im je ovo omiljena vrsta seksa, koja ih dovede do vrhunca.

Bitno je da napomenemo da je samo 31 procenat anketiranih žena želelo da govori o analnom seksu, tako da ovi rezultati nisu apsolutno pouzdani.

Naučnici su došli i do saznanja da su osobe, koje su željne da ispobaju analni seks opuštenije i veći avanturisti u krevetu, što im i obezbeđuje češći vrhunac.

Drugi na listi je oralni seks budući da je 80 procenta žena otkrilo da isključivo ovim putem doživljava orgazam, dok je kroz masturbaciju i vaginalni seks 65 procenata žena u stanju da doživi vrhunac.

 

Izvor: Menshealth.rs