Share
Doggy style: 5 saveta zbog kojih ćete uživati maksimalno

Doggy style: 5 saveta zbog kojih ćete uživati maksimalno

Verovali ili ne, prema mnogim istraživanjima, doggy style je jedna od omiljenih poza mnogih ljudi.

Foto: Freeimages.com

Razlozi su očigledni. Dublji prodor, seksi stav, ali i lako pretvaranje u nešto nežnije. Doggy style je uvek dobar izbor, ali može biti još bolji ako napravite pametne mat poteze. Ako ih već niste probali, nemojte gubiti vreme.

Vizuelni kontakt

Malo je teže i možda zato lako odbacujete ovu pozu. Tražite više nežnosti i mislite da vam doggy style to neće pružiti. Greška. Stvari postaju još vrelije ako se okrenete da ga pogledate preko ramena. Pretpostavimo da ćete vidite koliko vaš partner uživa u tome.

Promenjen ugao

Govorimo o pozi koja se može promeniti na mnogo načina. Možete da zauzmete stav sa podignutim zadnjicom ili potpuno ravnom ležeći na krevetu, stojeći ili na naslonu sofe.

Dirty talking

Jedan savet koji se primenjuje, bez obzira na pozu, je ubacivanje “prljavih priča” u igru. Ne samo da govorite začinjeno, već i da kažete koliko i kako vam se dopada određeni potez. U ovom slučaju, tišina ne govori sama za sebe.

Savijte struk

Mnogo pomaže u dubljem prodiranju i lakše dostiže tačku G. Ispružite zadnjicu i spustite struk ili uradite upravo suprotno. Čučnite da promenite nagib. Samo kroz testove ćete shvatiti šta vam donosi najveće zadovoljstvo.

Iznad svake udobnosti

Kažemo da uživanju, ali ako ga prati udobnost, još bolje. Stavite jastuke ispod kolena ili ruku ili odaberite doggy style u ležećoj verziji.

 

 

Izvor: Zenskimagazin.rs