Share
Gile ‘Električni orgazam’: ‘Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu’

Gile ‘Električni orgazam’: ‘Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu’

Nakon spektakularnog koncerta u Subotici, na kojem je euforična publika horski pevala, gromoglasnim aplauzima nagrađivala legendarni bend posle svake pesme i čak dva puta ih vraćala na bis, rok-velikani Električni orgazam stižu i u Novi Sad. Koncert će biti održan u okviru projekta Udruženja Free Space “Prekinimo MUK u muzici, umetnosti i kulturi” u dvorištu Ateljea Kurucić na Petrovaradinskoj tvrđavi, u petak, 22. oktobra, sa početkom u 19 časova.

Foto: Wood

Naime, koncert je prvobitno bio zakazan za 16. oktobar, ali je usled najave loših vremenskih uslova pomeren za 22. oktobar.  Bend će ovom prilikom sa novosadskom publikom proslaviti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma.

„Uvek se radujemo koncertima u Novom Sadu, i rado mu se vraćamo. To je jedan od gradova gde smo nastupali od samog nastanka benda, još od 1980. godine, tako da se podrazumeva da ćemo i u Novom Sadu obeležiti 41 godinu postojanja i 40 godina od izlaska prvog albuma. Obećavam Novosađanima još jedan nezaboravan koncert“, rekao je Gile za Portal Media Press Srbija pred koncert.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1200 RSD, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i onlajn.

Na dan koncerta cena ulaznice će biti 1500 RSD.

Sve prethodno kupljene ulaznice za koncert 16. oktobra, važiće i za novi datum bez prepravke, kao i ulaznice kupljene za koncert u Domu kulture, koji je trebalo da bude održan 20. marta, prošle godine.

VIDEO:

 

Video: Belgrade Beer Fest

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija