Share
Dina veče u Cineplexx Niš bioskopu 20. oktobra od 19 časova

Dina veče u Cineplexx Niš bioskopu 20. oktobra od 19 časova

Dugoočekivani film ,,Dina“ dolazi na veliko platno Cineplexx Niš bioskopa, u sredu, 20. oktobra od 19 časova na večeri posvećenoj ovom fenomenu. Ne propustite Dina veče uz sjajan film i poklone koje je obezbedio naš partner Čarobna knjiga, kao i poklone iznenađenja inspirisane ovim sjajnim ostvarenjem. Karte su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Roman ,,Dina“ već decenijama je nepresušna inspiracija za generacije stvaralaca različitih umetnosti. Prvi film sa ovom temom koji je ugledao svetlost dana bio je film Dejvida Linča iz 1984. godine. Iako nije zadovoljio kriterijume publike i kritičara, vremenom je dobio status kultnog ostvarenja. Međutim, skoro trideset godina kasnije, Denis Vilnev donosi nam potpuno novu adaptaciju romana ,,Dina“ u blokbasteru koji ostavlja bez daha.

Priča prati Pola Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora da otputuje na najopasniju planetu u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje porodice i svog naroda. Kada se nađe usred sukoba oko ekskluzivne distribucije najcenjenijim resursom koji postoji, najvrednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arakisu i koji može otključati najveći potencijal čovečanstva, u kom će preživeti samo oni koji mogu da pobede svoj strah.

U glavnim ulogama našli su se Timoti ŠalmeRebeka FergusonDžejson MomoaHavijer Bardem i Džoš Brolin, a Vilnevova epska fantastika pokazaće svu genijalnost ovog žanra.

Trejler filma ,,Dina“: 

Ne propusti ,,Dina veče“ uz spektakularan film i sjajne poklone naših partnera. Ulaznice su u prodaji su na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

 

Foto baner: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija