Share
Nova sinhronizovana avantura u Cineplexx Niš bioskopu: Porodični dan uz ‘Nepopravljivog Rona’ uz poklone za sve mališane

Nova sinhronizovana avantura u Cineplexx Niš bioskopu: Porodični dan uz ‘Nepopravljivog Rona’ uz poklone za sve mališane

Nova era donosi novu grešku. A koju…saznaj na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu, u nedelju 24. oktobra od 12 do 17 časova. Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. 

Priča o Barniju, pomalo čudnom srednjoškolcu, i Ronu – njegovom digitalnom robotu koji može da priča i hoda očekuje vas ove nedelje na velikom platnu. Zabava počinje kada se ispostavi da je Ron neispravan i nepopravljiv… Priča je smeštena u budućnost u kojoj su šetajući, govoreći i digitalno povezani B-Botovi postali najbolji dečiji prijatelji. Ali nova era donosi novu grešku. Kako će se Barni izboriti sa Ronom, saznajte na Porodičnom danu u Cineplexx Niš bioskopu.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su: Nikola Ampovski, Petar Mihailović, Marko Janjić, Nebojša Milovanović, Nikola Rakočević, Dragana Kosjerina, Nikola Ampovski, Petar Mihailović, Marko Janjić, Nebojša Milovanović Nikola Rakočević, Dragana Kosjerina, Maja Odžaklijevska, Marko Marković, Vasilije Prvulović i Ivona Rambosek.

Trejler filma ,,Nepopravljivi Ron“: 

Ovu fantastičnu animiranu avanturu možete pogledati u Cineplexx Niš bioskopu već po ceni od 230 dinara uz članstvo u Porodičnom film klubu. Naime, za sve članove Porodičnog film kluba, kupovinom tri ili četiri ulaznice za isti film, ostvaruje se posebna snižena cena ulaznice za sve članove porodice. Specijalna cena karte koja iznosi 230 dinara za 2D i 330 dinara za 3D dečje filmove i članovima Porodičnog film kluba pruža još bolju zabavu za čitavu porodicu.

Učlani se već danas, klikom na priloženi LINK uz jednostavnu i brzu registraciju i svoju karticu preuzmi na blagajni Cineplexx Niš bioskopa prilikom prve sledeće posete.

Uživaj u pogodnostima i sniženim cenama ulaznica za celu porodicu. To nije sve, jer te uz Porodični film klub karticu očekuju i besplatne kokice u Cineplexx Niš bioskopu.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija