Share
Specijalna projekcija filma ‘Južni vetar: Ubrzanje’: Ekipa filma u Cineplexx Niš bioskopu 4. novembra

Specijalna projekcija filma ‘Južni vetar: Ubrzanje’: Ekipa filma u Cineplexx Niš bioskopu 4. novembra

Ekipa najiščekivanijeg filma “Južni vetar: Ubrzanje” u Cineplexx Niš bioskopu 4. novembra

Omiljena ekipa se vratila posle više od tri godine iščekivanja. Specijalna projekcija filma ,,Južni vetar: Ubrzanje“ sa posetom dela glumačke ekipe zakazana je za četvrtak, 4. novambar od 19 časova. Ulaznice u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Film prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša glave mafije iz beogradskog podzemlja, koji u želji da proširi i ozakoni posao, svoj nezakonito stečeni novac ulaže u legalne poslove. Tražeći povoljnu priliku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju po zadatku. Tamo saznaje vesti koje će ga primorati da smesta promeni planove – biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Film ,,Južni vetar: Ubrzanje“ je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta i još dramatičnijih obrta, nastavak predstavlja avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvesnu. Akcija počinje nakon uvodne trećine i traje gotovo bez prekida do odjavne špice: svaka sledeća scena je zahtevnija i spektakularnija od prethodne. Sve to do finala koje pomera granice u produkciji, scenografiji i kaskadama.

Pored Miloša BikovićaMiodraga RadonjićaJovane StojiljkovićPredraga Mikija ManojlovićaAleksandra BerčekaLuke GrbićaAleksandra GligorijevićaMladena Sovilja i drugih poznatih srpskih glumaca, zapažene uloge ostvaruju bugarske zvezde Marian ValevZachari BaharovMak Marinov i Asen Blatečki.  Tu je i mlada britanska glumica Anastasija Everal u ulozi Eli. Reditelj filma je Miloš Avramović, a producenti Tatajana Žeželj Gojković, Miloš Avramović, Miloš Biković i Miodrag Radonjić.

Trejler filma ,,Južni vetar: Ubrzanje“:

Ulaznice za specijalnu projekciju filma ,,Južni vetar: Ubrzanje“ su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Fotografije i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija