Share
Specijalna projekcija novog filma Srđana Dragojevića: ‘Nebesa’ 19. novembra u Cineplexx Niš bioskopu

Specijalna projekcija novog filma Srđana Dragojevića: ‘Nebesa’ 19. novembra u Cineplexx Niš bioskopu

Specijalna projekcija novog filma Srđana Dragojevića ,,Nebesa“ održaće se u Cineplexx Niš bioskopu u petak, 19. novembra od 19 časova. Deo sjajne glumačke ekipe pozdraviće publiku nakon projekcije. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Ova filmska alegorija sa elementima crne komedije inspirisana je trima pričama francuskog pisca Marcel-a Aime-a. Priče o uticaju ,,čuda“ na postkomunističko društvo u tranzicionom periodu, smeštene su u 1993., 2001. i 2026. godinu.

Pojava ČUDA je odgovor kolektivne svesti na promene koje primoravaju celu zajednicu da svet oko sebe, okrenut naopako, vidi u novom svetlu i čudesnoj perspektivi. Film postavlja neka od suštinskih pitanja savremenog trenutka -Verujemo li u Hrista, ili se klanjamo Zlatnom teletu, idolu koji opredmećuje novac, konzumerizam i pohlepu? Kako da razlikujemo Božji dar od đavolovog iskušenja? Kada je milost od Boga, zapravo kletva? ,,Nebesa“ je film koji postavlja brojna pitanja, ali ne nudi jednoznačne odgovore, već ostavlja gledaocu slobodu da o njima razmišlja.

U glavnim ulogama našli su se Goran Navojec, Bojan Navojec, Ksenija Marinković, Danijela Mihajlović, Natasa Marković i Srđan Todorović.

Trejler filma ,,Nebesa“:

Deo ove sjajne glumačke ekipe pokloniće se publici u Cineplexx Niš bioskopu u petak 19. novembra nakon projekcije od 19 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Promo fotografije i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija