Share
Pretprodaja ulaznica za koncerte bendova Vizelj i Proto tip u klubu ‘Feedbak’

Pretprodaja ulaznica za koncerte bendova Vizelj i Proto tip u klubu ‘Feedbak’

Koncerti bendova Vizelj i Proto tip održaće se u subotu, 27. novembra, u niškom klubu Feedbak. Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500rsd se mogu kupiti u Vintage shop-u, Davidova 9 i Fat Cat-u, Cara Dušana 54 (Kula, lokal 1), dok će cena na ulazu u klub iznositi 700rsd.

VIZELJ:

Ovu glamuroznu grupu, mnogi smatraju za predvodnike novog beogradskog alternativnog zvuka. Neki ih pamte kao jedini mladi bend sa ovih prostora koji je išao na turneju po Velikoj Britaniji i Republici Irskoj. Mnogi ih znaju po pesmama kao što su “Nosorog”, “Pustinja” ili “Mamuze” a mnogi ih prepoznaju i po pesmama “Ne vidim te od dima” i “Novčanice”. Činjenica je ta da oni jesu jedan od vodećih bendova mlade beogradske scene, ali je takođe činjenica da su jedni od osnivača i organizatora upravo “Hali Gali” festivala.

Video:

 

PROTO TIP:

Proto tip je noise rock/post punk bend iz Beograda osnovan 2015. Za slušaj najglasnije izdali su EP “strah od izvesnog” 2017. Učestvovali su na Hali Gali kompilaciji sa pesmom Pad. Danas su petočlani sastav, jer su na osnovu bas, bubanj i gitara pridodati još jedna gitara i sintisajzeri. Zvuk je i dalje sirov i mračan, sa sve češćim izletima u nekom alternativnijem rok smeru. Tekstovi su lični i iskreni, često dovođeni u vezu sa pesništvom. Poslednja objavljena pesma, a ujedno i prvi singl sa predstojećeg albuma je “kako ovde”.

Video:

 

Klub će raditi sa 50% kapaciteta i ograničenim radnim vremenom. Kupite ulaznice na vreme i obezbedite svoje mesto u klubu. – navode organizatori.

Ulaznice važe samo uz COVID sertifikat. U slučaju da imate ulaznicu a nemate važeći sertifikat, nećete moći da uđete u klub, a novac neće biti vraćen.

Za ulazak u klub Feedback potrebno je jedno od dole navedenih – dovoljna je i fotografija dokumenta sa jasnim QR kodom:

– Zeleni sertifikat (možete ga skinuti sa portala e-uprava gde ćete naći i detaljna uputstva)
– Dokaz o vakcinaciji
– PCR ne stariji od 72h
– Antigenski test

 

Promo spotovi: Vizelj i Proto tip 

Autor: Portal Media Press Srbija