Share
Neša Bridžis sa novom predstavom ‘Život’ ponovo u Cineplexx Niš bioskopu

Neša Bridžis sa novom predstavom ‘Život’ ponovo u Cineplexx Niš bioskopu

Zbog velikog interesovanja koje je nastup Nenada Danilovića, poznatijeg kao Neša Bridžis izazvalo u oktobru i novembru, još jedan nastup zakazan je u Cineplexx Niš bioskopu u utorak 14. decembra od 20 časova. Ulaznice po ceni od 800 dinara u prodaji su na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Sa svojim predstavama, Nenad Danilović obišao je celu Srbiju i Evropu, a i pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi u Australiji. Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa. Bio je gost i velikog broja festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji i Crnoj Gori. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko osam sati teksta podeljenog u šest predstava, sa kojima naizmenično nastupa. Majstor je imitacije i odličan improvizator a u dosadašnjoj karijeri održao je preko 300 profesionalnih nastupa.

,,Život“ je autobiografska predstava, pomalo iskarikirana, bavi se običnim ljudima, njihovim karakterima i osobinama u kojima se mnogi pronalaze. Neša Bridžis će iz svog ugla uporediti prošlo i sadašnje vreme, kao i vremena koja nam dolaze, konstantno menjajući odraze ljudi koje već poznajete a u životu ih niste sreli.

Ne propustite stand up nastup Neše Bridžisa u Cineplexx Niš bioskopu u utorak, 14. decembra od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Fotografije i baner: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija