Share
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 23. do 29. decembra

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 23. do 29. decembra

Portal Media Press Srbija vam predstavlja repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 23. do 29. decembra.

Cineplexx Niš bioskop; Foto: Portal Media Press Srbija

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova i dva događaja: 

  1. ,,Matriks: Uskrsnuća“ – Prikaz distopijske budućnosti u kojoj je čovečanstvo zarobljeno u simuliranoj stvarnosti, očaralo je gledaoce daleke 1999. godine. Takva simulirana stvarnost oduševila je impresivnim vizuelnim efektima, slojevitom, zahtevnom pričom koja kombinuje filozofiju, religiju, etiku i tehnologiju. Matriks će svojom složenom radnjom, uveliko inspirisanu filozofijom, gledaoce prisiliti na drugačiju vrstu učestvovanja u filmu – na razmišljanje o identitetu, postojanju i moralnim pitanjima koja nikada nisu bila toliko aktualna kao danas, u vremenu u kojem živimo.

Trejler filma:

 

Matriks veče u Cineplexx Niš bioskopu ovog četvrtka od 20 časova donosi sjajan nastavak kultne franšize kao i originalne poklone iz filma  za najsrećnije gledaoce.

 

  1. ,,Pevajmo 2“ SINH – Uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži. U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šou glumiti legenda roka lav Klej Kalovej. Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umetnika koji se sklonio od sveta pre više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži. Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-delu izvan ovog sveta, pritisku (i zlokobnim pretnjama) G. Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je razmaženoj ćerki gospodina Kristala, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za pronalaženjem Kleja i nagovara ga da se vrati na scenu.

Trejler filma:

 

Porodični dan uz film ,,Pevajmo 2“ očekuje vas ove nedelje od 12 do 17 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Za sve mališane pripremili smo poklon poster filma a najsrećnije će obradovati partner Cineplexx Niš bioskopa kompanija Yumis svojim poklon paketima.

 

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija