Share
Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu: Nastavak raspevane avanture u nedelju 26. decembra

Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu: Nastavak raspevane avanture u nedelju 26. decembra

U vreme novogodišnjih praznika, sjajna sinhronizovana animacija ,,Pevajmo 2“ stiže sa velikim snovima i spektakularnim hit pesmama. Pozivamo vas na Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu u nedelju, 26. decembra od 12 do 17 časova. Za sve mališane pripremili smo poklon poster filma, a najsrećnije će obradovati partner Cineplexx Niš bioskopa, kompanija Yumis svojim poklon paketima. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Uvek optimistična koala, Baster Mun i njegova ekipa izvođača pripremaju se za svoj najblistaviji scenski performans do sada, koji se dešava u svetskoj prestonici zabave. Postoji samo jedna poteškoća: prvo moraju da nagovore najzabavniju rok zvezdu na svetu – koju glumi globalna muzička ikona Bono, po prvi put u animiranom filmu – da im se pridruži.

U očajničkom pokušaju da privuče pažnju gospodina Kristala, Ginter spontano iznosi nečuvenu ideju koja Bastera brzo obuzima, obećavajući da će u njihovom novom šou glumiti legenda roka lav Klej Kalovej. Problem je što Baster nikada nije upoznao Kleja, umetnika koji se sklonio od sveta pre više od 10 godina nakon gubitka supruge. Još gore, Baster nije prozreo da je gospodin Kristal egocentrični gangster koji bi radije nekoga bacio s krova zgrade nego da trpi laži.

Dok Ganter pomaže Basteru da ostvari san o pozorišnom remek-delu izvan ovog sveta, pritisku (i zlokobnim pretnjama) G. Kristala, Roziti uzimaju glavnu ulogu u šouu i daju je razmaženoj ćerki gospodina Kristala, Porši. Očajnički želeći da spasi predstavu i svoj život, Baster kreće u potragu za pronalaženjem Kleja i nagovara ga da se vrati na scenu.

Ono što započinje kao san o velikom uspehu, postaje emotivni podsetnik na moć muzike koja leči i najslomljenija srca.

 

Trejler filma ,,Pevajmo 2“:  

 

Ne propustite ovu fantastičnu animiranu priču na Porodičnom danu uz poklone i mnogo pesama i zabave! Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Fotografije, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija