Share
Stimulacijom ovih delova tela dolazi do višestrukog orgazma

Stimulacijom ovih delova tela dolazi do višestrukog orgazma

Ukoliko ste rešili da malo zagrejete atmosferu u spavaćoj sobi i partneru priredite dan ili noć za pamćenje, preporučujemo vam dve poze uz pomoć kojih ćete to i uspeti.

Foto: Freeimages.com

Čarobnjak orgazma

Ovaj uzbudljivi zaokret misionarske poze pomoći će ti da osetiš duboku penetraciju, ali partneru ili tebi će biti jednostavno stimulisati klitoris dok podiže bokove prema tebi.

To takođe stvara priliku za puno igranja s grudima – kaže bračna terapeutkinja Kat Van Kirk. Kako to učiniti? Lezi na leđa i postavi svoje listove na partnerova ramena. Neka tvoj partner klekne ispred tebe, između nogu, i uđe u tebe. Budi glasna ako tvoj partner ode previše duboko i uzrokuje nelagodu pa potisci mogu postati sporiji i plići. Stimuliši klitoris prstima ili vibratorom, koristeći lubrikante, ako je potrebno.

Poza mačka

Tehnika koitalnog poravnanja, ovu pozu podržava i nauka jer oba partnera dolaze do orgazma postavljanjem tela uz telo. Posebno je sjajan za žene jer nudi maksimalnu stimulaciju klitorisa. Jedno istraživanje objavljeno u časopisu „Sex and Martial Therapy“ otkrilo je da žene koje nisu bile u stanju postići orgazam u tradicionalnom položaju prijavile 56-postotni skok u učestalosti svojih orgazama korišćenjem ove tehnike.

Kako to učiniti? Varijacija tradicionalne misionarske poze ili kaubojke. Neka tvoj partner legne na leđa, a ti lezi na njega, neka vam lica budu okrenuta jedno prema drugom. Možete i zameniti mesta. Uhvati se za uzglavlje krevete kako bi ostala stabilna, a zatim se celim telom trljaj o partnera, kaže psiholog Kat Van Kirk, terapeutkinja za seks i brak.

To omogućava stimulaciju celim telom, a za mnoge parove ovaj položaj će pomoći da se stidni brežuljci dodiruju te se tako klitoris posebno stimuliše – objasnila je Van Kirk.

 

Izvor: Srbijadanas.com