Share
Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu: ‘Pčelica Maja 3: Zlatno jaje’ uz poklone za sve mališane

Porodični dan u Cineplexx Niš bioskopu: ‘Pčelica Maja 3: Zlatno jaje’ uz poklone za sve mališane

Porodični dan uz najnovije pustolovine pčelice Maje i njenih prijatelja zakazan je za nedelju, 16. januar od 12 do 17 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Sve mališane očekuje poklon originalni poster filma ,,Pčelica Maja 3: Zlatno jaje“ a najsrećnije i poklon izdanja Vulkančića i poklon paketi kompanije Yumis. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Kad Maja i Pavo, spasu princezu mrava, naći će se usred epske bitke koja će ih odvesti u čudne nove svetove, a njihovo prijateljstvo staviti na iskušenje. Majine se pustolovine i ovog puta odvijaju u prirodi i pozitivne su priče pune nade, prijateljstva i tolerancije. Baš ono što nam svima treba! Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoleti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se ,,jaje“ izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice sa dosad najvećom odgovornošću – predivnom, ljupkom malom princezom.

U sinhronizaciji ove animirane avanture učestvovali su: Mina LazarevićStevan PialeTomaš SarićDimitrije StojanovićĐurdjina Radić , Marko MrđenovićVladimir Marković LuniMilan AntonićOgnjen DrenjaninAnja OreljMilena MoravčevićVuk GajićJelena MarkovićIvona RambosekRajko Bogosavljević i Milan Krunić.

Trejler filma ,,Pčelica Maja 3: Zlatno jaje“: 

Ne propustite još jedan zabavan dan u Cineplexx Niš bioskopu uz Maju, Pava i njihove avanture! Članovi Porodičnog Film kluba ostvaruju specijalnu cenu ulaznice od 230 dinara za 2D projekcije za kupovinu 3 ili 4 ulaznice, kao i besplatne kokice. Više informacija posetite www.cineplexx.rs

 

Fotografije, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija