Share
15 najgledanijih filmova iz 2021. ponovo na velikom platnu Cine Grand Delta Planet bioskopa

15 najgledanijih filmova iz 2021. ponovo na velikom platnu Cine Grand Delta Planet bioskopa

Kraj januara i početak februara obeležiće ponovno emitovanje najgledanijih filmova u 2021. godini u okviru tradicionalne akcije „Best of 2021“ u bioskopu Cine Grand Delta Planet Niš od 27. januara do 2. februara.

Godina koja je za nama, uprkos pandemiji, ostaće upamćena po enormnoj poseti bioskopskih projekcija, posebno domaće produkcije, koja je započeta premijerom filma „Toma“ o slavnom domaćem pevaču, a nastavljena filmovima „Južni vetar – Ubrzanje“, te „Božiji čovek“ i mnogim drugim. Film „Toma“ pogledalo je preko 800.000 gledalaca, a gledaoci su grozničavo punili bioskopske sale.

Istovremeno, oboreni su i rekordi gledanja filmova strane produkcije što je rezultiralo ponovnom tražnjom posebnog užitka gledanja svih ovih ostvarenja na pravom mestu – iz udobne bioskopske fotelje i naravno na velikom platnu.
Tako će tradicionalno u bioskopu Cine Grand Delta Planet, od četvrtka 27. januara do 2. februara, biti održana akcija „Best Of 2021“, a specijana cena karata za ovu priliku biće od svega 350 dinara za sve najgledanije filmove.

Na repertoaru će se pored gore spomenutih domaćih filmova naći i najiščekivaniji nastavak Bond sage, odlagan više puta zbog pandemije, „Nije vreme za umiranje“, film o modnoj liniji Guči i porodičnim ambicijama i spletkama na tom putu „Gučijevi“ koji je obeležio sam kraj godine.

Marvelov biser „Spajdermen – Put bez povratka“, zatim još jedan film o modi koji je obeležio sredinu godine, čuvena „Zlica“ , ali i naslovi kao što su „Šeng Či – Legenda o deset prstenova“, nastavci čuvenih blokbastera: „Paklene ulice 9, „Venom 2“, misteriozna avantura „Dina“, te ljubavna drama „After posle pada“.

Na listi su još i horor saga „Prizivanje zla 3 – Đavo me je naterao“, ali i nezamenjivi „Večni“, kao i „Svemirski basket: Novo nasleđe“, čijeg se prvog dela rado sećaju i starije generacije.

Kompletan repetoar možete pogledati na sajtu bioskopa, gde možete i rezervisati svoje karte.

 

Promo baner: Cine Grand Delta Planet bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija