Share
Pružite joj višestruke orgazme u nekoliko lakih koraka

Pružite joj višestruke orgazme u nekoliko lakih koraka

Svaka žena koja dostigne vrhunac jednom, svakako može preći ciljnu liniju iznova. Mogućnost doživljavanja višestrukih orgazama predstavlja biološki dar koji je ekskluzivno pravo ženskog pola. Kod muškaraca je slučaj drugačiji i oni moraju sačekati određeni period kako bi bili spremni za drugu rundu, ali žene nemaju ovaj proces restartovanja i mogu doživeti svoj drugi talas zadovljstva u roku kraćem od jednog minuta nakon prvog.

Foto: Freeimages.com

Međutim, to što ona može dva puta, ne znači da hoće. Različita istraživanja navode da između 14 i 40% žena doživi višestruke orgazme u jednoj sesiji. Kako bismo vam pomogli da postanete ljubavnik francuskog kova i učinite svoju damu srećnijom, predstavićemo vam nekoliko lakih koraka do ostvarenja srećnog seksualnog života i života generalno, jer ništa nije gore od nezadovoljene žene.

Pre svega, budite sigurni da je to upravo ono što ona hoće. Određene žene bi se radije mazile nakon klimaksa nego što bi krenule u još jednu vožnju, ponekad, naravno, dok se demon ne probudi. Nakon toga, važno je zapamtiti da žene različito doživljavaju svoje orgazme, posebno višestruke. Zato pokušajte neke od ovih saveta kako biste povećali šanse za dupliranjem ili trodupliranjem njenog zadovoljstva.

Kreirajte seksualnu tenziju

Nagomilavanje želje predstavlja podlogu svih seksualnih aktivnosti. Međutim, kreiranje zdrave količine seksualne napetosti može predstavljati baš to što je potrebno kako bi se dostigao bonus orgazam.

Da svedemo sve na jasne grane, zamislite kako bi vama bilo kada bi neko ceo dan mahao ukusnim leskovačkim pljeskavicama oko glave, u jednom trenutku biste morali da mu opalite šamar, otmete jednu i ne puštate je dok ne završite sa poslednjim zalogajem. Nakon ukusa koji ostaje u ustima posle dobre pljeke, sigurno ćete želeti da sve vratite po drugu, možda i treću. Isto može biti primenjeno i na seks. Samo bez šamaranja, molim lepo, ostajemo u granicama normale.

Stoga, poželjno je da je izazivate s vremena na vreme, pošaljite neku poruku ujutru, naglasite nešto ispod stola tokom večere i uključite nešto nežnosti, ljubljenja, držanja za ruke i maženja. Kada dođe vreme za počinak, vaša lepša polovnina će biti gladna, ali ne za hranom. Čim doživi svoj prvi orgazam, postoje velike šanse da će biti spremna i za drugi, u samo nekoliko sekundi.

Držite je u isčekivanju

Nakon što dostigne vrhunac, pružite njenom klitorisu kratak predah, posebno zbog toga što ovi delovi mogu postati previše osetljivi odmah nakon seksa.

Međutim, nikako nemojte prekidati akciju kompletno. Utrošite minut ili dva u istraživanju njenog tela, pružite pažnju bradavicama, guzi i bilo kojoj tačci koja se ne nalazi na užarenom delu. Delite komplimente na uvce, jer je vaš glavni cilj održavanje njenog plamena, kako ne biste morali sve da počinjete iz početka i ponovo je vodite na vrh planine.

Vratite stvari na kolosek

Nakon što žena doživi orgazam, krv se u bujicama sliva u njene genitalije tokom blagog poigravanja prstima, što svakako otvara put ka još jednom rolerkosteru. Saveti stručnjaka nam donose ideje o bezboraznom šaputanju, koje takođe predstavlja savršenu pripremu za drugu rundu.

Posle ovoga, vratite svoju pažnju na početno mesto. Startujte sa laganim dodirom, blagim kružnim pokretima prsta ili jezika preko klitorisa, polako, nakon čega možete startovati ekstremniju stimulaciju sa značajno bržim tempom, više pritiska i intenziteta, sve dok je ne učinite spremnom za dodatno igranje.

Istražujte i osluškujte, kako biste brzo shvatili koje dugme pali svetlo, istovremeno ćete i vi imati vremena da odmorite kako biste spremno dočekali ludilo koje ste izazvali. I, naravno, nikako nemojte pojesti tri pljeskavice, jer će vas san preuzeti čim glava dodirne jastuk.

 

Autor: N.Đ.

Izvor: Muskimagazin.rs