Share
Batman night u Cineplexx Niš bioskopu: Omiljeni super heroj DC Univerzuma na velikom platnu 3. marta

Batman night u Cineplexx Niš bioskopu: Omiljeni super heroj DC Univerzuma na velikom platnu 3. marta

Jedan od najomiljenijih super heroja DC Univerzuma, vraća se na veliko platno Cineplexx Niš bioskopa i to na večeri posvećenoj ovom fenomenu! Batman night očekuje vas u četvrtak, 3. marta od 20 časova uz poklon originalni poster filma za sve fanove, ali i sjajne poklone iz filma za najsrećnije kao i poklone partnera striparnice Južni Darkwood. Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Kada Ridler, sadistički serijski ubica počne da ubija ključne političke ličnosti u Gotamu, Betmen je primoran da istraži skrivenu korupciju u gradu i dovede u pitanje umešanost svoje porodice. Osveta se krije iza maske. Nema više laži, on će istinu razotkriti.

Partner Cineplexx bioskopa Južni Darkwood pokloniće stripove najsrećnijim posetiocima, dok će određeni broj gostiju događaja dobiti ekskluzivne poklone iz filma ,,Betmen“. Globalni partner filma Oreo obezbedio je određenu količinu omiljenog keksa za posetioce Cineplexx Niš bioskopa.

Robert Patinson u ulozi Betmena, Paul Dano glumi Ridlera, Zoi Kravic je Žena mačka, a neprepoznatljivi Kolin Farel pojavljuje se u ulozi zloglasnog Pingvina. U režiji velikog Meta Rivsa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobijaju mračni novi izgled.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS. Ne propustite ovog pravičnog superjunaka u najnovijim avanturama!

Trejler filma:

 

Fotografije, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija