Share
Leskovačka bajka kreće sa juga: ‘Bilo jednom u Srbiji’ 7. marta premijerno u Cine Grand-u

Leskovačka bajka kreće sa juga: ‘Bilo jednom u Srbiji’ 7. marta premijerno u Cine Grand-u

U bioskopima širom Srbije 10. marta počinje da se prikazuje melodrama sa elementima komedije „Bilo jednom u Srbiji“a niška publika biće privilegovana da među prvima pogleda ovo ostvarenje. Premijerno prikazivanje u bioskopu Cine Grand – Delta Planet zakazano je za ponedeljak, 7. marta u 20 sati,  a glumačka ekipa će se pokloniti Nišlijama. Karte su već u prodaji.

Tokom i posle Prvog svetskog rata, dva mladića (Cone i Dine) i dve devojke (Zorka i Ružica) imali su različite sudbine. I tako počinje borba „starog“ i „novog“, u svakom smislu. Za velika dela potrebno je sasvim malo prave ljubavi.

Istakavši da joj je u „Bilo jednom u Srbiji“ bilo jako zanimljivo da se vrati u epohu scenografijom i kostimima, a u Leskovac dijalektom, Sloboda Mićalović je rekla da je jug Srbije „zaista specifičan, ima nešto posebno“.

„Kad se sećamo nečega to mnogo bolje zvuči i izgleda u sećanju nego u realnosti U toj epohi vrlo je bilo teško svim tim ljudima da žive, da se probiju. Bio je rat, siromaštvo. Ništa nije bilo tako romantično, ali kroz sećanja izgleda sa distance lepo“, ocenila je glumica.

U glavnim ulogama, pored Slobode Mićalović, igraju Viktor Savić (Stojan Jovanović Cone), Nemanja Oliverić (Dine), Teodora Ristovski (Zorka), Radovan Vujović (Aćim Prokić), Zoran Cvijanović (Trajko), Ivan Bekjarev (gradonačelnik Leskovca), Mira Banjac (Deska) i mnogi drugi.

Interesovanje za ovaj film je ogromno, a ulaznice za premijeru mogu se kupiti na blagajni bioskopa Cine Grand na prvom spratu tržnog centra Delta Planet.

Trejler filma:

 

Fotografije i trejler filma: Bioskop Cine Grand – Delta Planet Niš

Autor: Portal Media Press Srbija