Share
Niš: Mladić upucan iz automobila u pokretu

Niš: Mladić upucan iz automobila u pokretu

Nišlija D.T. (27) ranjen je jutros dok se kretao Bulevarom svetog cara Konstantina kada je na njega pucala, zasada, nepoznata osoba. On se kretao iz pravca Niške Banje ka Nišu, kada ga je nedaleko od Kvantaške pijace sustiglo vozilo iz koga je na njega pucano.

Ilustracija

On se kretao iz pravca Niške Banje ka Nišu, kada ga je nedaleko od niške Kvantaške pijace sustiglo vozilo iz koga je na njega pucano.

Mladić je pogođen u nogu, a automobil u kojem je napadač bio, se udaljio. Ranjeni Nišlija je zaustavio drugo vozilo i zamolio da ga odveze do Univerzitetskog kliničkog centra.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi je ustanovljeno da ima prostrelnu ranu noge, pružena mu je pomoć nakon čega je otpušten na kućno lečenje, navodi izvor upoznat sa ovim slučajem.

S obzirom na to da je mladi Nišlija povređen vatrenim oružjem, UKC Niš je o ovom događaju obavestio policiju koja intenzivno radi na rasvetljavanju napada na njega.

Za sada nema informacija o motivu pucnjave, niti o identitetu napadača. Pretpostavlja se da se radi o nekoj vrsti opomene s obzirom na to da je D.T. pucano u noge.

Kako saznajemo, ni ranjeni mladić nije policiji pružio informacije koje bi mogle da im pomognu da se rasvetli napad na njega.

 

Izvor: Direktno.rs