Share
Podsetite se dobrote i topline sa porodicom i prijateljima uz film ‘Bilo jednom u Srbiji’

Podsetite se dobrote i topline sa porodicom i prijateljima uz film ‘Bilo jednom u Srbiji’

Bioskopi Cine Grand (Delta Planet, Niš) i Vilin Grad, kao i novo domaće ostvarenje „Bilo jednom u Srbiji“ vas pozivaju da u pretprazničnom periodu posetite bioskop sa porodicom i prijateljima, jer vas do 23. aprila, uz nezaboravnu filmsku sagu, očekuje specijalna akcija – kupite tri karte i četvrtu dobijate na poklon.

Film „Bilo jednom u Srbiji“, reditelja Petra Ristovskog i autora i producenta Zvonimira Šimuneca, priča je o Leskovcu – srpskom Mančesteru – koji postaje deo Evrope između dva svetska rata. Ovo ostvarenje govori o istinskim i pravim vrednostima, prijateljstvima koja uprkos svemu opstaju i iskrenim ljubavima. Kako su dve velike ljubavi i spremnost da se podnese žrtva u ime snova, utrle put i otvorile vrata budućnosti.

Posle potucanja po belom svetu, 1922. godine, dva prijatelja Dine i Cone se vraćaju u rodni kraj, varošicu na jugu Srbije. Dolazeći u oronuli Leskovac u njemu zatiču – Dine svoj ruinirani bioskop, a Cone spostvenu sahranu! Posle rata Dine (Nemanja Oliverić) se nekim čudom zatekao u Parizu gde je naučio o lepotama života u velikoj metropoli, upoznao lepe Parižanke i otkrio novi medij – film. Cone (Viktor Savić) je posle ranjavanja i amnezije završio u Mančesteru, tadašnjoj prestonici industrijskog razvoja, gde je načio kako se samo kroz crni fabrički dim i težak rad stiže do uspeha.

Galeriju sjajnih filmskih likova donose: Teodora Ristovski, Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić i mnogi drugi.
Pored praznične akcije imaćete priliku da osvojite i paket proizvoda sa juga Srbije ukoliko u ovim terminima dođete da pogledate film. Sve informacije vezane za nagradnu igru možete dobiti na Instagram profilu filma

Trejler filma:

 

Fotografije i trejler filma: Bioskopi Cine Grand (Delta Planet, Niš) i Vilin Grad

Autor: Portal Media Press Srbija