Share
Cineplexx Niš bioskop slavi rođendan 25. aprila uz cenu ulaznice od 200 dinara

Cineplexx Niš bioskop slavi rođendan 25. aprila uz cenu ulaznice od 200 dinara

Rezervišite 25. april za najbolji provod u gradu, jer Cineplexx Niš bioskop obeležava svoj rođendan i nagrađuju ljubitelje filmova specijalnom cenom ulaznice. Samo tog dana, u Cineplexx Niš bioskopu cena karte će biti 200 dinara za sve filmove. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Cineplexx Niš bioskop slavi rođendan 25. aprila; Foto: Portal Media Press Srbija

Ne propustite najaktuelnije filmske naslove na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa i uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu po specijalnoj ceni karte!

Bioskop Cineplexx Niš pobrinuo se za raznovrsnu ponudu fimova za svoj rođendan, pa će tako naši najmlađi posetioci uživati u Diznijevoj sinhronizovanoj avanturi ,,Pocrvenela panda“, a tu je i nastavak animiranog hita ,,Sonik“, kao i sjajne sinhronizovane uskršnje avanture ,,Zečija akademija: nemoguća misijaja“ i „Koko zeka i tajna mrkog hrčka“. Epski triler o osveti koji istražuje koliko daleko će vikinški princ otići tražeći pravdu za svog ubijenog oca ,,Severnjak“ naći će se na rođendanskom repertoaru, a iz pera slavne autorke romana o Hariju Poteru u magiju vas vraća film ,,Fantastične zveri: Tajne Dambldora“. Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vreme i najkompleksnijh likova konačno je oživeo na velikom platnu uz Džareda Leta u filmu ,,Morbius“. Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deš“, a vi ih na velikom platnu Cineplexx bioskopa pogledajte u avanturističkom filmu ,,Izgubljeni grad“. Prelepa i nežna priča o odrastanju i pomirenju očekuje vas u sjajnom domaćem ostvarenju ,,Leto kada sam naučila da letim“ sa Klarom Hrvanović i Olgom Odanović u glavnim ulogama.

Trejler filma ,,Fantastične zveri: Tajne Dambldora“:

 

Trejler filma ,,Morbius“:

 

Trejler filma ,,Izgubljeni grad“:

 

Trejler filma ,,Sonikov film 2“:

 

Trejler filma ,,Severnjak”:

 

Sjajna ponuda filmova po specijalnim rođendanskim cenama očekuje vas u Cineplexx Niš bioskopu, a detaljan rođendanski program možete pogledati na sajtu www.cineplexx.rs

 

Promo baner: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija