Share
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 21. do 27. aprila

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 21. do 27. aprila

Portal Media Press Srbija vam donosi repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 21. aprila do 27aprila.

Cineplexx Niš bioskop; Foto: Portal Media Press Srbija

Na repertoaru se ove nedelje nalaze tri nova naslova i dva događaja:

  1. ,,Sve u isto vreme“ – Starija kineska imigrantkinja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama koje je mogla da vodi.

Trejler filma:

 

  1. ,,Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ – Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome – čak i lisici.

Trejler filma:

 

  1. ,,Notr Dam u plamenu“ – Saborna crkva je do tada bila najposećeniji istorijski spomenik u Evropi, a izuzetna hrabrost vatrogasaca, policajaca i gradskih zvaničnika spasila je vredna umetnička dela i relikvije.

Trejler filma:

 

  • Rođendan Cineplexx bioskopa – ponedeljak, 25. april

Uživajte u omiljenim filmovima po specijalnoj ceni ulaznice od 200 dinara za sve projekcije u Nišu. Jedinstvena cena ulaznice je ista za 2D i 3D projekcije. Pripremili smo za vas najraznovrsniju ponudu filmova koja uključuje: naučnu fantastiku, trilere, akcije i animirane avanture sinhronizovane na srpski jezik za naše najmlađe posetioce.

 

  • Cineplexx uskršnja zabava u Cineplexx Niš bioskopu – četvrtak, 21. april od 15 do 20 časova; petak, 22. april od 13 do 16 časova i subota, 23. april od 12 do 17 časova

U susret najšarenijem i najradosnijem prazniku, Cineplexx bioskopi vas pozivaju da budete deo najzabavnijih radionica u Cineplexx Niš bioskopu. U Cineplexx Niš bioskopu družimo se u četvrtak 21. aprila od 15 do 20 časova, u petak 22. aprila od 13 do 16 časova i subotu, 23. aprila od 12 do 17 časova. Za mališane smo pripremili poklon časopise Zeka i Bubamara. Očekuju vas kreativne radionice, face painting i mnogo zabavnih igara inspirisanih Uskrsom. Na repertoaru su i sjajne sinhronizovane uskršnje avanture ,,Zečija akademija: nemoguća misijaja“ i „Koko zeka i tajna mrkog hrčka“ a tu je nastavak popularne animirane misije ,,Sonik 2“.

 

Promo baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija