Share
6 poklona kojima se svaki muškarac obraduje

6 poklona kojima se svaki muškarac obraduje

Već je uveliko poznato koliko većina muškaraca ne voli odlaske u šoping i kupovinu generalno, ali se, naravno, nikada neće buniti kada treba da dobiju poklone od nekoga. Doduše, uzimajući u obzir da mnogo njih spada u one izbirljive – nekada je vrlo teško osmisliti savršen poklon koji bi ih oduševio.

Ukoliko ste pod pritiskom da nađete baš nešto što bi se vašem mužu, dečku, bratu ili ocu svidelo ili nemate vremena da razmislite o tome, pročitajte naš tekst do kraja i saznajte za najbolje opcije poklona za muškarce!

#1 Muške trenerke – ne izlaze iz mode

Trenerke će zauvek ostati nešto što će svaki muškarac navesti kao najpoželjniji poklon koji želi da dobije. Ukoliko vas zanimaju muške trenerke online prodaja je među boljim opcijama.

Moći ćete, bez ikakvog odlaska u tržne centre, da izaberete savršen model za svog muškarca, te ukoliko mu ne odgovara broj, da bez problema zamenite. Ovaj komad odeće se smatra najudobnijim, a upravo je to ono što muškarce toliko i privlači.

Usled same funkcionalnosti, muške trenerke su postale jako popularne među ljudima, te se mnoge sada rade u najmodernijim stilovima, bojama i teksturi.

To je dovelo do još većeg porasta populariteta ovog odevnog komada, koji je sada definitivno prvi na listi kada je odabir odeće za stajling u pitanju. Stoga, znamo da s ovim izborom nikako nećete promašiti.

U skladu sa onim šta vaš muškarac najviše voli, izaberite mu jednu koja bi najbolje odgovarala njegovom stilu.

#2 Patike – za sjajnu dopunu autfitu

Složićemo se da, pored trenerki, muškarci obožavaju i moderan par patika. Pomoglo bi ako znate otprilike kakve modele voli, kakav stil ima, te koji broj nosi, kako ne biste morali da menjate nakon predaje.

Jedan od naših predloga definitivno će biti kvalitetna čisto bela bela patika. Bilo sportski ili elegantni model, skroz bele patike su najprilagodljiviji primer. Ići će uz skoro svaki autfit, usput mu dajući veoma čist i upeglan izgled.

#3 Parfem – neizostavan detalj muške kozmetike

Svaka osoba ima različite preferencije u vezi sa tim šta im od mirisa odgovara i šta se osećaju prijatno da nose.

Ako vaš muškarc više voli čistije, kupkaste mirise, sapunasti parfemi su idealan izbor za njega, dok su za one koji uživaju u malo težim i gušćim notama, drvenasti i kožni uvek pun pogodak.

Obratite pažnju na trenutno godišnje doba, zato što postoje zimski i letnji parfemi. Ukoliko mu dajete miris za vreme hladnijeg perioda, on može biti malo jači, teži i, pre svega slađi. Upravo ta slatkoća pomaže da se parfem na našoj koži duže zadrži.

Leto iziskuje malo svežije opcije, te su parfemi sa citrusnim, morskim, cvetnim i sveukupno svežim notama zaista prava opcija. Oni ne bi mogli dugo da opstanu na koži tokom zimskog perioda, te ih tada i izbegavajte.

#4 Oprema za PC – dovedite njegov kompjuter na novi nivo

Kompjuter predstavlja daleko omiljenu stvar skoro svakog muškarca. Svi znamo koliko se oni dobro razumeju u tehnologiju generalno, pa im samim tim svaki dao ove mašinerije neverovatno znači.

U toku razgovora sa njim možete pokušati da otkrijete koji deo mu je potreban – da li je to možda miš, podloga za isti, slušalice, grafička kartica ili nešto drugo. Kada takvu informaciju doznate, možete se dalje raspitati koji model odabranog artikla je najbolji za ono što je njemu potrebno.

#5 Karte za utakmicu – obradujte njega i njegove prijatelje

Nebitno da li se radi o fudbalskim, košarkaškim ili nekim drugim – utkamice su među najvećim izvorima zabave za muškarce. Upravo iz tog razloga možete se odlučiti za kupovinu karata za ovakav događaj i na taj način mu ulepšati dan, a sigurno i nedelju.

Ako vi niste neki fan utakmica, te ne biste uživali tokom iste, možete obradovati i nekog njegovog druga koji bi sa njim pošao i pravio mu društvo. S obzirom na činjenicu da ćete mu prirediti nezaboravno iskustvo, budite sigurni da će vaš muškarac ovakav poklon veoma dugo pamtiti.

#6 Kvalitetno piće – ukrasna flaša u vitrini kao poseban ukras

U zavisnosti od toga šta tačno voli da pije, možete odabrati neko od vrlo kvalitetnih pića koje bi veoma obradovalo vašeg muškarca. Uz to, mnogi vole da poseduju flaše zanimljivog ili skupocenog izgleda, te im pomozite da dopune kolekciju.

Ako želite da ovaj poklon bude autentičan, možete pronaći razne male biznise koji ručno ukrašavaju ili izrađuju čitave flaše sami. Tako ćete moći da mu poklonite nešto što, pored veoma jasnog kvaliteta, ima i dozu kreativnosti.

Nadamo se da vam se svideo naš tekst i da smo uspeli da vam pomognemo oko komplikovanog izbora poklona za vašeg muškarca. Koju god od goreponuđenih opcija da odaberete, sigurni smo da će on u njoj uživati.

 

Autor: Dragan Antić – Portal Media Press Srbija