Share
Gospodin Pinokio otvara koncert Bjesova ove subote u niškoj Banovini

Gospodin Pinokio otvara koncert Bjesova ove subote u niškoj Banovini

Veterani niške alternativne rok scene Gospodin Pinokio, otvoriće koncert Bjesova u Banovini ove subote, 4. juna, u 20.15 sati.

Gospodin Pinokio; Foto: Promo

„Drage moje Nišlije, Bjesovi nam dolaze četvrtog juna u Banovinu. Nama lično se ostvario dugogodišnji san da Gospodin Pinokio otvori ovo, verujem, sjajno veče ispred voljenog nam benda. Krećemo tačno na vreme sa nastupom. Dođite na jedan od prvih rok koncerata na otvorenom ove godine!“, kaže Bojan Ristić Rile, basista benda Gospodin Pinokio pred nastup sa Bjesovima.

Gospodin Pinokio je na sceni punih 29 godina, iza sebe imaju 5 albuma, 1 EP i preko 200 održanih koncerata. Aktuelnu postavu benda čine: Igor Bogdanović (vokal), Bojan Ristić (bas), Danijel Stojanović (gitara) i Ilija Cvetković (bubanj).

Ulaznice za koncert po ceni od 1200 rsd mogu se kupiti u Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem LINKA.

Sve ulaznice kupljene za koncert Bjesova koji je trebalo da bude održan u Banovini 2. oktobra prošle godine, ali je odložen zbog bolesti jednog člana benda, važiće za novi termin bez prepravke.

VIDEO:

 

Autor: Portal Media Press Srbija