Share
Marko Louis nastupa u petak u niškoj Banovini

Marko Louis nastupa u petak u niškoj Banovini

Regionalno poznati i priznati autor i kompozitor, pevač i multinstrumentalista Marko Louis započeće svoju letnju koncertnu turneju pod nazivom “Freedom tour by Tuborg” nastupom u Nišu, u petak, 10. juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina), od 21 čas.

Ako je muzika uživo i zastala u prethodnih par godina zbog pandemije, Marko Louis je u međuvremenu objavio album “Sloboda”, te album pesama za decu “Ja se zovem Slon” i snimio soundtrack inspirsan filmom “Nečista krv” koji je inače prvi srpski film na platformi Netflix.
Početkom ove godine Marko je objavio pesme “Dude” i svoju izvedbu poznate narodne pesme “Ruse kose” i premijerno će ih uživo prezentovati ovdašnjoj publici.

U susret koncertu kojim počinje svoju regionalnu turneju Marko Louis je za portal Media Press Srbija izjavio:

“Uvek postoji ekipa koja čeka da nešto novo izbacim, koja čeka da napravim koncert u njihovom gradu. Niš je poseban grad i simbolično, a ima dosta ljudi koji su pokazali puno ljubavi na koncertima, pa i ovde u Banovini 2018, kao i 2019. u Domu Vojske, gde se to stvarno pretvorilo u veselje. To retko gde može da se desi baš u toj meri, tako da mi je drago da i posle skoro tri godine, uvek kada objavim termine koncerata, sledi komentar “kad će Niš”?!”

Ulaznice su u pretprodaji u prodajnoj mreži GIGSTIX po ceni od 1.500 rsd, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara.

PRODAJNA MESTA GIGSTIX U NIŠU:

KNJIŽARE VULKAN
» Vizantijski bulevar 1 (Roda centar), svaki dan od 09 do 22h
» Obrenovićeva 42 (SC Forum), svaki dan od 10 do 22h
» Bulevar Nemanjića 11b (Delta Planet), svaki dan od 9 do 22h 

U slučaju nestabilnog vremena koncert će biti održan, jer je bina u Dvorištu Univerziteta natkrivena po festivalskim standardima.

VIDEO:

 

Foto: Renne Miskolci

Autor: Portal Media Press Srbija