Share
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 9. do 15. juna

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 9. do 15. juna

Portal Media Press Srbija vam donosi filmske novitete sa repertoara Cineplexx Niš bioskopa za period od 9.  do 15juna 2022. godine.

Na repertoaru se ove nedelje nalaze dva nova naslova i jedan događaj:

  1. „Svet iz doba jure: Nadmoć“ – Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Trejler filma:

 

  • Teens night događaj uz film „Svet iz doba jure: Nadmoć“ u svim Cineplexx bioskopima – četvrtak, 9. jun u 20 časova

 

U četvrtak, 9. juna očekuje vas Teens night događaj uz film “Svet iz doba jure: Nadmoć” u svim Cineplexx bioskopima. Pogledajte finalni deo poznate trilogije i otkrijte da li će mir između dinosaurusa i ljudi potrajati.

U saradnji sa Vulkančićem smo pripremili enciklopedije o dinosaurusima za najsrećnije gledaoce. Takođe, svakog posetioca očekuje originalni poster filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexRS.

 

  1. „Zločin u Holivudu“ – Osramoćeni bivši policajac traži utehu preseljenjem u šumu, ali njegov miran život prestaje kada ga angažuju da istraži ubistvo.

Trejler filma:

 

Foto baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija