Share
Teens night uz film ‘Svet iz doba jure: Nadmoć’ 9. juna u Cineplexx Niš bioskopu

Teens night uz film ‘Svet iz doba jure: Nadmoć’ 9. juna u Cineplexx Niš bioskopu

U četvrtak, 9. juna od 20 časova očekuje vas Teens night događaj uz film “Svet iz doba jure: Nadmoć” u Cineplexx Niš bioskopu. Pogledajte finalni deo poznate trilogije i otkrijte da li će mir između dinosaurusa i ljudi potrajati.

Finale epske avanture u četvrtak, 9. juna od 20 časova

U saradnji sa Vulkančićem smo pripremili enciklopedije o dinosaurusima za najsrećnije gledaoce. Takođe, svakog posetioca očekuje originalni poster filma.

Krisu Pratu i Brajs Dalas Hauard pridružuju se dobitnica Oskara Lora Dern, Džef Goldblum i Sem Nil u filmu SVET IZ DOBA JURE- NADMOĆ, smeloj, novoj avanturi koja oduzima dah, stiže u pravo vreme i prostire se širom sveta. Od stvaraoca i reditelja Sveta iz doba jure Kolina Trevoroa, NADMOĆ se odvija četiri godine nakon što je Isla Nublar uništen. Dinosaurusi sada žive – i love – zajedno sa ljudima širom sveta. Ova krhka ravnoteža će preoblikovati budućnost i odrediti, jednom zauvek, da li će ljudska bića ostati glavni predatori na planeti koju sada dele sa najstrašnijim stvorenjima u istoriji.

SVET IZ DOBA JURE – NADMOĆ, koji stiže iz kompanija Universal Pictures i Amblin Entertainment, pokreće franšizu vrednu više od 5 milijardi dolara, na smelu, neistraženu teritoriju, sa do sada neviđenim dinosaurima, vratolomnom akcijom i zapanjujućim vizuelnim efektima.

Ne propustite TEENS NIGHT u Cineplexx Niš bioskopu, u četvrtak, 9. juna od 20:00 časova i budite deo nezaboravnog doživljaja. Ulaznice su uveliko u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS!

Trejler filma ,,Svet iz doba jure: Nadmoć“:

 

Fotografije, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija