Share
Elvis night događaj u Cineplexx Niš bioskopu: Veče posvećeno ‘kralju roka’ u četvrtak, 23. juna

Elvis night događaj u Cineplexx Niš bioskopu: Veče posvećeno ‘kralju roka’ u četvrtak, 23. juna

Novi film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana ,,Elvis“ očekuje vas na specijalnoj večeri posvećenoj ,,kraju rokenrola“ u Cineplexx Niš bioskopu, u četvrtak, 23. juna od 20 časova. Poklon poster i piće dobrodošlice uvertira su za sjajan film koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Od prve Elvisove pesme „Heartbreak Hotel” januara 1956. u istoriji muzike više ništa nije bilo isto, a prva pesma ,,kralja roka” postala je najveći hit. Njegov način izvođenja i energični pokreti učinili su ga jednim od najpopularnijih izvođača, ali je ostao upamćen kao i jedan od najkontroverznijih. Film istražuje muziku  i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom koga tumači Tom Henks. Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

U Cineplexx Niš bioskopu očekuje vas nastup DJ-a koji će uz mixeve numera originalnog sountracka koji su radili neki od najvećeih muzičara današnjice, kao što su Maneskin, Dodža Ket, Eminem, Tame Impala, Kris Ajzak, Cee Lo Green, Swae Lee, Diplo i mnogi drugi,  doneti sjajnu atmosferu pred film.

Partner Cineplexx Niš bioskopa, Laguna, obezbedio je po tri izdanjaknjige ,,Biti Elvis“ za najsrećnije, koja temeljno i bespoštedno istražuje neumerenost i nerazumnost koje prate mit o Elvisu, slaveći na kraju njegovu besmrtnost.

Trejler filma ,,Elvis“:

 

Ulaznice za Elvis Night događaj u prodaji su na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija