Share
Žuti vikend u Cineplexx Niš bioskopu u subotu, 2. jula i nedelju, 3. jula

Žuti vikend u Cineplexx Niš bioskopu u subotu, 2. jula i nedelju, 3. jula

U subotu, 2. jula i nedelju, 3. jula od 12 do 17 časova očekuje vas Žuti vikend uz film “Malci 2 – Gruov početak” u Cineplexx Niš bioskopu. Pogledajte nastavak najzanimljivije animirane avanture i nasmejte se od srca uz vaše omiljene Malce.

U jeku sedamdesetih godina prošlog veka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Veliki fan super-grupe super-zlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju veštine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

Kada je grupa zlikovaca svrgla svog vođu, legendarnog borca Vilija Kobru (Alan Arkin), Gru dobija priliku da postane njihov član. Intervju ne prolazi dobro (da tako kažemo), a postaće još gore kada ih Gru nadmudri i time postane njihov smrtni neprijatelj. Dok je u bekstvu, Gru će se obratiti za pomoć najneočekivanijoj osobi, Viliju Kobri i otkriće da je čak i lošim momcima potrebna pomoć prijatelja.

U Cineplexx Niš bioskopu deca, a i roditelji će moći da uživaju uz animatore na našim zanimljivim radionicama. Pozivamo vas i da se priključite maskenbalu i maskirate u omiljenog Malca! Podela postera biće organizovana u Cineplexx Niš bioskopu u periodu od 12 do 17 časova.

Čekamo vas na predivnom druženju u Cineplexx Niš bioskopu u subotu, 2. jula i nedelju, 3. jula od 12 do 17 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Trejler filma ,,Malci 2 – Gruov početak“:

 

Fotografije, baner i trejler filma: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija