Share
Porodični vikend 2. i 3. jula uz ‘Malce’ u bioskopima Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin Grad

Porodični vikend 2. i 3. jula uz ‘Malce’ u bioskopima Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin Grad

Tradicionalni Porodični vikend, održaće se u bioskopima Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin Grad, 2. i 3. jula, a na repertoaru će se naći „Malci 2: Gruov početak“.

Za članove Porodičnog kluba pripremili smo niže cene ulaznica, Benlian slatke poklone, kokice i Mali zabavnik. Pravi je trenutak za letnju porodičnu zabavu!

O filmu „Malci 2: Gruov početak“

U jeku sedamdesetih godina prošlog veka, u sred pomame za bujnim raspuštenim kosama i zvoncarama, Gru (Stiv Karel) odrasta u predgrađu. Veliki fan super-grupe super-zlikovaca, Gru smišlja plan kako da postane dovoljno zao da može da im se pridruži. Srećom, u tome ima veliku pomoć svojih vernih podanika, Malaca. Zajedno, Kevin, Stjuart, Bob i Oto, novi Malac koji nosi protezu i ima očajničku potrebu da ugađa, razvijaju veštine dok zajedno sa Gruom grade svoje prvo sklonište, eksperimentišu svojim prvim oružjem i kreću u svoju prvu misiju.

Kada je grupa zlikovaca svrgla svog vođu, legendarnog borca Vilija Kobru (Alan Arkin), Gru dobija priliku da postane njihov član. Intervju ne prolazi dobro (da tako kažemo), a postaće još gore kada ih Gru nadmudri i time postane njihov smrtni neprijatelj. Dok je u bekstvu, Gru će se obratiti za pomoć najneočekivanijoj osobi, Viliju Kobri i otkriće da je čak i lošim momcima potrebna pomoć prijatelja.

Ulaznice u prodaji na blagajnama bioskopa Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin Grad.

Trejler filma:

 

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Bioskopi Cine Grand – Delta Planet Niš i Vilin Grad

Autor: Portal Media Press Srbija