Share
Mile Kekin (Hladno pivo): ‘Spremili smo Nišlijama koktel pjesama za skakanje i plakanje’

Mile Kekin (Hladno pivo): ‘Spremili smo Nišlijama koktel pjesama za skakanje i plakanje’

Regionalna pank-rok atrakcija “Hladno pivo” proslaviće 35 godina rada turnejom od 35 koncerata tokom cele 2022. godine. Kombinacija velikih samostalnih koncerata i festivala duž regiona i inostranstva proslava je velikog jubileja.

Foto: Promo

Niški koncert biće održan ove subote, 23. jula u dvorištu Univerziteta (Banovina) od 21 sat.

Na radost brojnih fanova, bend će na koncertu izvesti sve svoje najveće hitove, koji su „Hladno pivo“ lansirali na sam vrh regionalnih top lista, a koncert će trajati oko dva sata.

“Spremili smo koktel pjesama za skakanje i plakanje. Mali vremeplov koji će uključivati i dugo nečuvene pjesme ali naravno i sve megahitove zbog kojih nas zovu Bitlsima regiona. Hahahaah”, kaže za portal Media Press Srbija Mile Kekin, pevač i frontmen benda pred koncert u Nišu.

U prve tri i po decenije rada, najveći bend iz Gajnica, uspeo je svoj pank-rok zvuk izvući iz zadimljenih klubova i preseliti ga u najveće dvorane, etablirajući se time kao jedna od najvećih koncertnih atrakcija na ovim prostorima.

Ulaznice su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 1500 rsd u Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem LINKA.

Ukoliko se ne rasprodaju ranije, ulaznice će na dan koncerta koštati 1800 rsd.

VIDEO:

 

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija