Početna » Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 13. do 19. oktobra

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 13. do 19. oktobra

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija vam donosi filmske novitete sa repertoara Cineplexx Niš bioskopa za period od 13. oktobra do 19. oktobra.

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova naslova i tri događaja:

  1. „Dobra kuća “ – Život agentkinje za nekretnine u Novoj Engleskoj Hildi Gud počinje da se raspliće kada se ponovo poveže sa svojim starim iskrama iz Njujorka.

Trejler filma

  1. „Noć veštica: Kraj“ – Nakon 45 godina, najcenjenija i najpoštovanija horor franšiza u istoriji filma dostiže svoj epski, zastrašujući kraj, dok se Lori Stroud po poslednji put susreće sa samim otelotvorenjem zla, Majklom Majersom, u finalnoj borbi, kakva do sada još nije viđena na velikom platnu. Samo jedno od njih će preživeti.

Glumačka legenda Džejmi Li Kertis poslednji put vraća se ulozi koja je lansirala njenu karijeru, Lori Stroud, prvoj “poslednjoj devojci” horora. Kertis tumači ovaj lik više od četiri decenije, što je jedan od najdužih odnosa glumac-lik u istoriji filma. Kad je franšiza obnovljena 2018. godine, film Noć veštica oborio je rekorde na bioskopskim blagajnama, postao poglavlje sa najvećom zaradom u franšizi i postavio novi rekord kada je u pitanju najbolje otvaranje za horor film u kome glumi žena.

banner

Četiri godine nakon prethodnog ubistva za Noć veštica, Lori živi sa svojom unukom Alison i završava pisanje svojih memoara. Majkl Majers nije viđen od tada. Lori, nakon što je dozvolila duhu Majkla Majersa da upravlja njenom stvarnošću, odlučila je da se oslobodi straha i besa i da prigrli svoj život. Ali, kada je mladić Kori Kaningem optužen da je ubio dečaka koga je čuvao, to izaziva lanac nasilja i užasa koji će naterati Lori da se, jednom zauvek, konačno suoči sa zlom koje ne može da kontroliše.

Trejler filma

  • Horror night događaj uz film „Noć veštica: Kraj“ u Cineplexx Niš bioskopu u četvrtak, 13. oktobra

U četrvrtak, 13. oktobra biće održan Horror night događaj uz film „Noć veštica: Kraj“. Svi korisnici bonus kartice dobijaju dodatnih 1000 bodova.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

  1. „Strahinja Banović“ – Na početku migranstske krize Strahinja i njegova žena Ababu, oboje stari 28 godina, napustili su Ganu. Uspeli su da stignu do Nemačke, ali su ih odande deportovali nazad u Beograd. Srbija možda nije Nemačka, ali Strahinja daje sve od sebe da započne novi život. Vredno radi da dobije azil, trenira fudbal za lokalni klub i volontira za Crveni krst. Proces je dugotrajan, i Ababu, strastvenu ženu koja želi da postane glumica u Londonu, njihov život ne ispunjava. Jedne noći stiže nova grupa Sirijaca, na putu u Zapadnu Evropu. Jedan od njih je Ali, harizmatični levičarski aktivista. Ababu mu se isprva ruga, ali već sledeceg dana, bez objašnjenja, odlazi s njim iz Srbije. Strahinja kreće balkanskom migrantskom rutom iz potpuno drugih razloga od svih ostalih: iz ljubavi. Film je inspirisan epskom pesmom “Banović Strahinja” u kojoj savremeni afrički migranti zauzimaju mesta srpskih nacionalnih junaka.

Trejler filma: 

  1. „Rođeni lažov“ – Tridesetpetogodišnji Žerom radi kao prodavac jahti u Nici, ali što ljudi provode više vremena sa njim, otkrivaju da je astronaut, šampion u karateu, kao i blizak prijatelj Mis Univerzuma. Žerom je u stvari kompulzivni lažov. Jednog dana se budi i shvata da su se sve laži obistinile, i tada počinju nevolje…

Trejler filma: 

  • Kids fest u Cineplexx Niš bioskopu od 16. do 23. oktobra

Tradicionalni dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se 18. godinu zaredom, ove godine pod sloganom ,,Svet u dečijim rukama“ u Cineplexx Niš bioskopu, od 16. do 23. oktobra.

Veliki broj filmova je sinhronizovan na srpski jezik, a kao i prethodnih godina KIDS FEST je pripremio raznovrstan program koji je namenjen i teen publici. Neki od sinhronizovanih filmova koji će biti prikazani u okviru Kids Festa su: “Faraon, divljak, princeza”, “Najbolji rođendan ikada”, “Eva i Adam”, “Vinski: Nevidljivi super-klinac”, “Mala banda”, “Hrast”, “Životinja”, “Ris” i ostali. Film otvaranja festivala biće domaće porodično ostvarenje „Vučje bobice“.

U Cineplexx Niš bioskopu cena za 2D projekcije iznosi 300 dinara, dok je cena za organizovane posete 250 dinara.

U Cineplexx Niš bioskopu cena za 3D projekcije iznosi 420 dinara, dok je cena za organizovane posete 370 dinara.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

  • Comic night događaj uz film „Crni Adam“ u Cineplexx Niš bioskopu u sredu, 19. oktobra od 20.00 časova

Comic night uz film „Crni Adam“ biće održan u svim Cineplexx Niš bioskopu u sredu, 19. oktobra od 20.00 časova.

DC i Warner Bros. predstavljaju novog antiheroja čiju će glavnu ulogu preuzeti legendarni The Rock. Crni Adam je Džonsonov veliki projekt koji svaki glumac doživi jednom u životu.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopu i putem aplikacije CineplexxRS.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti