Početna » Ljubavni horoskop za 2023. godinu

Ljubavni horoskop za 2023. godinu

od strane bukovac

Moguće je da će 2023. godina biti period krupnih odluka, izmena i preokreta. Ako otvorite svoje srce, mogu se dogoditi čuda na romantičnom planu.

Ovan

Osećaćete se odlično, mnogo toga će vam ići od ruke. Ovnovi imaju sjajnu priliku da upoznaju svoju ljubav ili ozakone vezu koju su nedavno započeli, i to već u prvoj polovini godine. Fokusirajte se na temu partnerstva i na onog ko vam se sviđa.

Bik

banner

Bikovi će osećati olakšanje u ljubavi, jer su se u poslednjih nekoliko godina možda dogodile krize u vezama. Ono što počinje 2023. imaće povoljan uticaj i na budućnost. Ako ste slobodni, krajem marta i maja može doći do sudbonosnih susreta, a na leto će veza biti ojačana.

Blizanci

Za Blizance, ovo je godina ogromnih promena u osobnom životu. Neozbiljni potencijalni partneri mogu pokazati svoje prave namere i što se to pre dogodi, pre ćete upoznati prave iskrene pojedince s kojima možete graditi dugoročne odnose kakve zaslužujete. Najpovoljniji meseci za ljubav su april, maj i novembar.

Rak

Početak godine će biti naporan za Rakove. Moraćete da rešite mnoga pitanja u vezi s karijerom ili rođacima, ali od sredine marta ljubav će bukvalno biti u vazduhu. Generalno, Rakove očekuje sjajna sezona povoljnih promena, svi vaši potencijalni partneri će postati manje nestrpljivi i spremniji na kompromise. Slušajte svoje srce.

Lav

Za Lava je period vrlo interesantan, posebno u pogledu ljubavi i veza. Tokom protekle dve godine, mnogi Lavovi su doživeli teške trenutke pa i raskide. Već od početka 2023. ulazite u romantičnu bajku, kao da ćete se ponovo roditi, što će svakako privući nove osobe. A leto će biti posebno vruće i strastveno i neće vam dosaditi.

Devica

Za Device, 2023. će doneti priliku da preispitaju potencijalne partnere koji ih okružuju. Doći će do čišćenja života od onih koji ne podržavaju njih i njihove planove za život. Druga polovina godine biće povoljnija u ljubavnom smislu, a oktobar će postati posebno bogat romantikom.

Vaga

Godina će biti povoljna za ljubav i romansu, ali u prvoj polovini biće potreban sav talent za diplomatiju i sposobnost pregovaranja. Biće to vrlo ‘užareno’ vreme za Vage. Leto će biti manje agresivno i produktivnije u pogledu odnosa. A kraj godine će vam biti posebno prijatan.

Škorpija

Za Škorpije će se promene u odnosima završiti u maju i tada počinje mirniji period. Imaće susrete s brojnim lekcijama sudbine. Od leta 2023. i tokom ostatka godine imaćete sve šanse da izgradite harmoničnu vezu.

Strelac

Za Strelce će prva polovina godine biti produktivnija u ljubavnom smislu. Ako tražite svoju srodnu dušu, onda planirajte posetu raznim zanimljivim događajima na kojima se možete sresti. Štaviše, u vašem slučaju promene na bolje se mogu dogoditi brzo, a čak ni odmah neće vam biti moguće shvatiti da su promene srećne.

Jarac

Za Jarca u 2023. počinje prijatan period kada će se, prvi put posle mnogo godina, moći da se opuste i uživate u rezultatima svog rada. S početkom proleća osetiće kako romantične iskre ispunjavaju njihovu dušu.

Vodolija

Počevši od marta, Vodolije će osećati da im je svakodnevni život ispunjen željom za ljubavlju. I sami postaju manje ozbiljni i prilagođavaju se karijeri i dostignućima. Bićete magnetno privlačni, moguće je da ćete promeniti nešto u svom izgledu i uspeti da ostvarite kontakt s osobom koja vam se sviđa.

Ribe

Ribe imaju sve šanse ne samo da upoznaju partnera s kojim mogu da žive dug i srećan život, već i da odmah ozakone vezu, posebno počevši od leta 2023. Takođe treba da budu spremni da se broj obožavaoca može smanjiti. Oni koji su neozbiljni i nisu spremni da vam poklone srce, nestaće iz vašeg života.

Izvor: Krstarica

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti