Početna » Rundek i Ekipa nastupaju 18. decembra u Aleksincu

Rundek i Ekipa nastupaju 18. decembra u Aleksincu

od strane bukovac

U okviru predstojeće decembarske turneje u Srbiji, regionalno priznati muzičar Darko Rundek će sa svojim bendom Ekipa nastupiti u nedelju, 18. decembra u Centru za klulturu i umetnost u Aleksincu, sa početkom u 20 časova

Rundek i Ekipa održaće tokom decembra šest koncerata po Srbiji, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Za početak mini turneje zakazan je nastup 9. decembra u Kulturnom centru Pančeva. Odmah zatim, 10. i 11. decembra, uslediće dva koncerta u Novom Sadu (Pozorište mladih). Rundek i Ekipa stižu 16. decembra u Zrenjanin (Kulturni centar), 17. decembra u Smederevsku Palanku (sala Osnovne škole „Heroj Ivan Muker“), a finiš ove turneje uslediće nastupom u Aleksincu, u sali Centra za kulturu i umetnost Aleksinac, u nedelju 18. decembra.

Rundek i Ekipa u Srbiju dolaze posle nanizanih pet koncerata u zagrebačkom KSET-u, u periodu od 28. novembra do 4. decembra.

“Kako ove godine slavimo 20. rođendan albuma ‘Ruke’, daćemo više prostora pesmama sa tog izdanja”najavljuje proslavljeni umetnik za portal Media Press Srbija uoči predstojećih susreta sa publikom. Remasterizovan album “Ruke” nedavno je, odmah po objavljivanju, dospeo na prvo mesto liste najprodavanijih u Hrvatskoj. Reizdanje je ispratio animirani tekstualni video za pesmu “Sjaj što izdaje”.

banner
Foto: Long Play promo

Darko Rundek i Ekipa su, podsetimo, krajem avgusta održali tri rasprodata beogradska koncerta za pamćenje u Botaničkoj bašti, takođe u organizaciji agencije Long Play.

Ulaznice u prodaji po ceni od 1.000 dinara mogu se kupiti na Blagajni Centra za Kulturu i umetnost Aleksinac (Dušana Trivunića 15) i na svim prodajnim mestima u mreži Tickets.rs. Ulaznice se mogu kupiti i online putem LINKA.

Prodajna mesta Tickets.rs u Aleksincu i Kruševcu: OMV pumpa Aleksinac (Autoput Beograd-Niš E75 kod Deligrada), OMV pumpa Kruševac (14.oktobra bb) i Delfi Knjižara Kruševac (Vidovdanska 89).

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe Niš (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

DARKO RUNDEK – “SJAJ ŠTO IZDAJE”:

Izvor videa: MENART

Naslovna fotografija: Long Play (promo)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti