Početna » Novogodišnja predstava ‘Potraga za Deda Mrazom’ u bioskopu Cine Grand

Novogodišnja predstava ‘Potraga za Deda Mrazom’ u bioskopu Cine Grand

od strane bukovac

U susret novogodišnjim praznicima, porodična predstava “Potraga za Deda Mrazom” biće održana prvi put u bioskopu Cine Grand – Delta Planet Niš, 18. decembra 2022. godine.

Iz rediteljskog pera Jovana Grujića, a po tekstu Ane Simić i Marije Ćeranić, nastala je dečija predstava koja opisuje pustolovine Jelkice Jele i Baba Mrazice u potrazi za Deda Mrazom.

U prednovogodišnjoj noći ne želeći da ode, Stara godina hipnotiše i na spavanju odvodi Deda Mraza, kako ne bi uspeo da ode do svakog doma i podeli poklone deci. Kada Baba Mrazica ujutru shvati da je Deda Mraz nestao, hitno zauzdava irvase i zajedno sa Jelkicom Jelom kreće na put oko sveta u potragu za Deda Mrazom.

U ovoj duhovitoj i uzbudljivoj predstavi, uz kreativno osmišljenu scenu i video projekcije, kao i originalno pisanu muziku ( Marko Nikolić, Milan Vranešević), deca će zajedno sa glumcima putovati u daleke predele , neobične zemlje, upoznati nove kulture i ljude, a neko će se i zaljubiti!

banner

Glumačku postavu ove neobične avanture za decu čine: Marija Ćeranić, Danijela Tanasković, Nikola Krneta, Milan Vranešević, Marko Nikolić.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Cine Grand – Delta Planet Niš.

Promo baner: Bioskop Cine Grand – Delta Planet Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti