Početna » Prštaće sve od rokenrola: Ex Revolveri ovog četvrtka nastupaju u Zappa Bazi

Prštaće sve od rokenrola: Ex Revolveri ovog četvrtka nastupaju u Zappa Bazi

od strane bukovac

Grupa Ex Revolveri će ovog četvrtka, 22. decembra od 21 čas u klubu Zappa Baza održati veliki koncert kojim obeležavaju 30 godina diskografije.

Povod za koncert je i izlazak novog CD izdanja pod nazivom 100% Rock’n’roll objavljenog u septembru za diskografsku kuću Multimedia Music. Novi CD čini 10 najvećih hitova iz perioda Revolvera – kasnije Ex Revolvera od 1992. do 2022. godine. Pesme su snimljene u Beogradu, u studiju Multimedia Music, miksovanje je urađeno u Brajtonu a mastering u Londonu u studiju „Top Floor Production“ Pita Mahera.

Ex Revolveri će nastupiti pojačani Mićom Lukovićem na usnoj harmonici i gitari i Marinom Bošković kao pratećim vokalom, a koncert će uveličati i gosti iznenađenja!

„Publika može da očekuje odličnu svirku i kvalitetno kreativo druženje u novootvorenom klubu Zappa Baza u Beton hali“ kaže frontmen benda Vladimir Jakšić.

banner

Ulaznica za koncert koštaće 500 dinara i ulaznice će biti dostupne samo na ulazu u klub. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci dobijaju i CD „100% Rock’n’roll“!

Rezervacije ulaznica na telefon 064/0108011

VIDEO:

Izvor: Multimedia Music

Foto: Wood

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija


Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti