Početna » Mesec ljubavi u bioskopima Vilin Grad i Cine Grand – Delta Planet Niš

Mesec ljubavi u bioskopima Vilin Grad i Cine Grand – Delta Planet Niš

od strane bukovac

Ostvarite savršen spoj u bioskopima Vilin Grad i Cine Grand – Delta Planet Niš

U februaru, mesecu ljubavi, bioskopi Vilin Grad i Cine Grand – Delta Planet Niš pružaju vam priliku da ostvarite iznenađujuće prijatan savršen spoj. Spojite vašu ljubav prema bioskopima sa jednom ljubavlju ovekovečenom fotografijom i ući ćete u izbor za veliku nagradu: boravak u junu na božanstvenom grčkom ostrvu Tasos. A sve to omogućiće vam već ostvaren spoj vaših omiljenih bioskopa i Barcino Toursa.

Zaljubljenici bioskopa trebalo bi samo da dođu u neki od navedenih bioskopa, odgledaju film i nakon toga se fotografišu ispred za to osmišljene scenografije. Ljubavnu fotografiju sa svojim “savršenim spojem” potom postavite na društvenu mrežu Instagram uz korišćenje #mojsavrsenspoj i označavanje bioskopa u kome je nastala fotografija.

Slatko nadmetanje za boravak za dvoje na ostrvu Tasos počelo je 1. februara i trajaće do kraja meseca. Pobednik najljubavnije fotografije nastale vašim i našim “savršenim spojem”  biće proglašen 2. marta.

banner

Vaši bioskopi Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet Niš, kao i Barcino tours vas pozivaju na divno druženje u Mesecu ljubavi.

Promo baner događaja: Bioskopi Vilin Grad i Cine Grand – Delta Planet Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti