Početna » Designrush.com uvrstio ‘Joombooz’ kao jednu od Top 20 firmi sa kojima treba sarađivati!

Designrush.com uvrstio ‘Joombooz’ kao jednu od Top 20 firmi sa kojima treba sarađivati!

od strane bukovac

DesignRush.com je online platforma koja pruža informacije i resurse za preduzeća koja žele da angažuju vrhunske agencije koje se bave dizajnom, programiranjem i digitalnim marktingom. Ova web lokacija služi kao sveobuhvatan direktorijum vodećih IT agencija, prikazujući njihov portfolio i usluge kako bi pomogli preduzećima da pronađu ono što odgovara njihovim digitalnim potrebama.

Platforma takođe sadrži članke i resurse o trendovima dizajna i najboljim praksama, pružajući dragocene informacije  koje pomažu preduzećima da donose odluke na osnovu informacija. Cilj designrush.com je da proces pronalaženja i zapošljavanja IT agencije učini lakšim i efikasnijim za preduzeća svih veličina i industrija. U skladu sa svojim ciljem  Designrush  prepoznaje  kvalitete firmi, njihovih  usluga i preporučuje ih kao vrhunski izbor za preduzeća koja žele da povećaju svoje prisustvo na globalnoj mreži.

Joombooz portfolioPočastvovani smo što je sajt DesigRush prepoznao naš kvalitet! Ovo svojevrsno priznanje samim uvrstavanjem u top 20 firmi koje se bave digitalnim marketingom za nas je dodatni vetar u leđa, kao i pokazatelj da smo na pravom putu kojim se krećemo uzlaznom putanjom. Bitna stvar je da je Joombooz jedina firma iz Evrope na toj listi, gde su ogromnoj većini firme iz SAD-a i poneka iz Azije. Proverite zašto smo se mi tu našli.

Na listi naših klijenata nalaze se mnogi domaći i strani sajtovi, za čiji izgled i funkcionalnost smo se pobrinuli i jako smo ponosni na sva naša čeda. Prošle nedelje je upravo sajt www.nadji-posao.rs, proizišao iz naše kreativne radionice, pobedio u kategoriji Poslovni i društveni servisi za 2022.god. u organizaciji renomiranog srpskog časopisa PC PRESS!

banner

Joombooz portfolioJoombooz se može predstaviti kao savremena firma za digitalni marketing koju designrush.com toplo preporučuje. Naša firma nudi širok spektar usluga, uključujući SEO, PPC oglašavanje, marketing na gotovo svim društvenim mrežama i još mnogo toga, kako bi pomogla preduzećima da postignu svoje onlajn marketinške ciljeve. Sa timom stručnjaka koji su u toku sa najnovijim trendovima digitalnog marketinga i najboljim praksama, joombooz.com je spreman da svojim klijentima pruži efikasna i inovativna rešenja. Takođe i po pitanju izrade web sajtova, web shopova ili nekih specifičnih programerskih i grafičkih rešenja, neskromno možemo reći da smo u samom smo vrhu po kvalitetu. To mogu potvrditi mnogobrojni naši klijenti iz zemlje i sveta čiji broj svakodnedno raste.

Imamo dokazano iskustvo u isporuci rezultata, a klijenti nas dosledno izveštavaju o povećanom saobraćaju na web lokaciji, konverzijama i ukupnom rastu poslovanja.

Izvor: Itnetwork.rs i Joombooz.com

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti