Početna » Šarac i Marjanović veruju da Radnički može do bodova u Kragujevcu

Šarac i Marjanović veruju da Radnički može do bodova u Kragujevcu

od strane bukovac

Fudbaleri Radničkog u pretposlednjem, 29. kolu regularnog dela Super lige Srbije u petak gostuju imenjaku u Kragujevcu. Utakmica sa kragujevačkim Radničkim 1923 prvobitno je bila zakazana za danas, ali je zbog snežnih padavina u tom gradu i stanja terena pomerena za petak, 7. april i odigraće se u terminu od 16 časova.

Ovaj meč su na konferenciji za medije najavili šef stručnog štaba Radničkog, Dragan Šarac i fudbaler Saša Marjanović.
Govoreći o predstojećem duelu, Šarac je istakao da je najvažnije da se ekipa izdigne i iskupi za poraz u prethodnom kolu, koji je na Čairu doživela protiv Čukaričkog:

  • Očekuje nas težak meč protiv ekipe koja dobro igra čitavo prvenstvo i bore se za plasman u plej of. Mi se, sa druge strane, trenutno borimo za opstanak, te obe ekipe imaju motiva za osvajanje bodova. Na prošloj utakmici smo praktično sami sebe pobedili i primili oba pogotka iz penala. Pokušaćemo da iz ovoga izađemo jači i da probamo da u Kragujevcu odigramo znatno kvalitetnije i osvojimo bodove. Kragujevčani igraju dobar sastav, a u ovom prelaznom roku su doveli odlična pojačanja. Imaju Čolovića, Đurića, Vidosavljevića… Još uvek ne znam ko će igrati u špicu napada protiv nas, ali je ovo svakako odlična ekipa sa par iskusnih pojedinaca, koji su tu još od prošle sezone. Mi moramo da verujemo u sebe i odigramo maksimalno kako bi se nadali bodovima.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji u timu Nišlija, Šarac je istakao da je nekoliko igrača upitno za ovo gostovanje:

  • Stefan Marjanović ima parne žute kartone i svakako nam nije na raspolaganju, a nekoliko igrača je rovito i na današnjem i sutrašnjem treningu pred put procenićemo njihovu spremu i mogućnost da konkurišu za sastav.

Saša Marjanović, najiskusniji igrač u sastavu Radničkog, deli mišljenje o kvalitetu narednog protivnika:

banner
  • Šef je već istakao da gostujemo odličnoj ekipi. Imamo i mi svoje kvalitete, svakako, ali ih ove sezone nismo baš često pokazivali na utakmicama. Nadam se da ćemo se što pre izdići nakon poraza od Čukaričkog. Prečesto se ponavljaju greške u ekipi, protivnici nas dobijaju nakon naših kikseva, a ne zato što su bolji rivali. Verujem da imamo kvalitet da ostvarimo dobar rezultat i ako Bog da, da pobedimo.

Meč u Kragujevcu sudiće glavni sudija Miloš Milanović, a nakon njega Radnički zatvara regularni deo prvenstva na Čairu protiv ekipe Javora iz Ivanjice sredinom naredne nedelje.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti