Početna » Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26. aprila

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 20. do 26. aprila

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija sa repertoara Cineplexx Niš bioskopa donosi četiri nova filmska naslova, jedan događaj i filmove u okviru Austrijskog filmskog festivala

  1. Izazov” orakalni hirurg Evgenija Beljajeva ima mesec dana da se pripremi za let do Međunarodne svemirske stanice, gde mora da operiše člana posade. Hoće li biti spremna za izazov? Može li ona prevazići svoje strahove i nesigurnosti? Da li će uspeti da izvede komplikovanu operaciju u nultoj gravitaciji i da kosmonautu pruži šansu da se živ vrati na Zemlju?

U glavnim ulogama našli su se, naš prolavljeni glumac Miloš Biković, poznata ruska glumica Julija Presild i Vladimir Maškov.

Trejler filma

  1. „Princeza Late i magični vodeni kamen“ SINH – Jedini način da šuma ponovno dobije vodu je da vrati čarobni vodeni kamen koji je ukrao Kralj medvjeda. Princeza Lata, naš glavni lik, preuzima tu odgovornost. Unatoč preprekama, princeza Lata odbija se vratiti bez onoga po što je došla, a ta upornost i hrabrost princeze Late dovodi do raznih događaja.

Trejler filma: 

banner
  1. „Zli mrtvi: Buđenje“ – Premisa čitavog serijala vrti se oko drevnog sumeranskog teksta Necronomicon Ex-Mortisa, odnosno verzije Knjige mrtvih koja služi kao portal koji vodi u dimenziju punu demona.

Uvrnuta priča o dve otuđene sestre kreće kada Bet (Lili Salivan) poseti svoju stariju sestru Elie (Alisa Saterland) koja sama odgaja troje dece u malom stanu u Los Anđelesu. Njihovo ponovno okupljanje prekinuće otkriće tajanstvene knjige duboko u unutrašnjosti Eliene zgrade koja će omogućiti buđenje zastrašujućih demona i naterati Bet u bitku za preživljavanje dok je suočena s najstrašnijom verzijom majčinstva koju bilo ko može da zamisli.

Trejler filma: 

  1. ,,Tri musketara“ – Neverovatna, herojska priča, govori o mladiću po imenu d’Artanjan koji od kuće odlazi u Pariz, nadajući se da će postati musketar garde. Uprkos neuspešnoj regrutaciji, on ipak postaje deo trojice najsnalažljivijih musketara – Atosa, Aramisa i Portosa – i ubrzo se uklopa u njihov način života. U kraljevstvu podeljenom verskim ratovima i pod pretnjom britanske invazije, šačica muškaraca i žena ukrstiće mačeve i vezati svoju sudbinu za sudbinu Francuske.

Trejler filma: 

  • CINEPLEXX NIŠ BIOSKOP PROSLAVLJAJA ROĐENDAN 22. APRILA!

Uživajte u svojim omiljenim filmovima po specijalnoj ceni ulaznice od 200 dinara za sve 2D i 3D projekcije.

Pozivamo vas da budete deo filmske priče koja je iz godine u godinu sve lepša i da zajedno obeležimo još jedan rođendan Cineplexx bioskopa.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama svih Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS a detaljan rođendanski program možete pogledati na www.cineplexx.rs

  • Austrijski filmski festival održava se u periodu od 20. do 24. aprila u Cineplexx Niš bioskopu u saradnji sa Niškim kulturnim centrom.

U selekciji “Otkriveni – filmovi novog vremena” očekuje nas izbor sedam savremenih austrijskih filmova novije produkcije: ,,Iznad sveta” reditelja Adrijana Goigingera, ,,Alma & Oskar” Ditera Bernera, zadivljujuća adaptacija Hermana Hesea ,,Narcis i Zlatousti”, ,,Nulti pacijent” Štefana Ruzovickog, kao i ostvarenje ,,Vera”, fascinantnu kombinaciju realnosti i fikcije, koje su režirali Tica Kovi i Rajner Frimel.

U selekciji ,,LegendARNI” biće prikazani najpopularniji filmovi sa Arnoldom Švarcenegerom u glavnoj ulozi.

Više detalja o festivalu možete pogledati na linku http://bitly.ws/DeTy

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti