Početna » Narodno pozorište Niš u znak poštovanja prema stradalima u tragedijama otkazuje sve predstave i aktivnosti do 15. maja

Narodno pozorište Niš u znak poštovanja prema stradalima u tragedijama otkazuje sve predstave i aktivnosti do 15. maja

od strane bukovac

Nakon trodnevnog perioda žalosti, Narodno pozorište Niš donelo je odluku da otkaže sve predstave i aktivnosti do 15. maja, u znak poštovanja prema stradalima u tragedijama u Osnovnoj školi ,,Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i u selima Malo Orašje i Dubona kod Mladenovca.

Novi termin za premijeru predstave Seme je 16. maj. Pretpremijera je 15. maja, a prva repriza predstave je 17. maja. Sva izvođenja počinju u 20 časova. Kupljene karte za premijeru 5. maja važe za 16. maj, za pretpremijeru 4. maja važe za 15. maj, a za prvu reprizu 9. maja i za izvođenje 10. maja, važe za 17. maj.

Gostovanje predstave Dok nas smrt ne razdvoji, odloženo je za 4. jun u 21.00 čas. Kupljene karte za 7. maj važe za 4. jun.

Gostovanje predstave Votka i šampanjac, 19. maja, odloženo je za 31. maj. Kupljene karte za 19. maj važe za 31. maj u 20.00 časova.

banner

Za sve ostale otkazane predstave koje nemaju nov termin, ali i za predstave Seme, Dok nas smrt ne razdvoji i Votka i šampanjac, moguće je izvršiti i povraćaj novca.

Kupljene karte mogu se i vratiti na blagajni Narodnog pozorišta Niš radnim danom od 10.00 do 20.00, uz sačuvan fiskalni račun.

Foto: Nikola Milosavljević

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti